Afacan Benim de ilk gebeliğin 11.haftadayız öğretmenim dersler i zor bitiriyorum hep uyku modu dayım tenefüse olsa da uyusam, ohh evde olanlar tadını çıkarın 🥰
Guldenece_2525 Svdaa bende çok uyuyorum saat 1 den önce kalkmıyorum..son 1 ay kaldı hayırlısıyla doğuma, bebeğim gece çok hareketli beni uyutmayacak gibi. hayırlısı olsun inşallah
civcivimmm 7+3 ten bir uykulu göz daha selam vermek isterr 🙈 resmen yatak beni çekiyo bir anda uyku bastırıyo göz kapaklarımdan birileri bastırıyo 🐣
Eliferden95 12+5 öğrendiğim günden beri uyuyorum 😴 çalışan biri olarak beni aşırı zorluyorrr 😔 Ama sanırım benim bebeğimin cinsiyetide kız ikili tarama testinde kıza benziyor dedi doktor, ondan mi uyku acaba 😍😍
Begonia Svdaa 32 haftalık hamileyim bir sınava hazırlanıyorum sabah 7’de uyanıyorum gece de 12 buçukta falan uyuyorum. Hamilelikte fazla uyumanın psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli böyle söyleniyor.
Tosbikim İlk haftalarda sürekli uyuyordum fakat şu an sabah 7-8 gibi uyanıyorum 27. Haftadayiz. İlk 3 ay uyudum sürekli
Yesim122 canana masallah rabbim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Benim bir oglum var 2 yasinda hamileyim 10.haftamizdayiz bakalim evde cocuk varken hamile kalmak cok cok zormus surekli onunla ilgilenmek zorunda oldugum icin hamile oldugum aklima bile gelmiyo bazem ama cok yoruluyorum😊
Lsbebisim Svdaa Yalnız değilsin canım bende oyleyım en erken 11de uyanıyorum kahvaltı yaptıktan sonra gene uykum geliyor tutmaya calısıyorum kendimi 😒😴
Ask_H Svdaa ben de geceleri uyuyamıorm dönmekten gündüzleri de hep uykum geliyor dayanıyorm ama öğleden sonra ya kadar zor dayanıorm yatıorm sürekli... Normal canım uyuya uyuya büyüyecek bebiş 🤗