rumeyssa Fatma0642 canım benim manuel parmak ucu ölcümlerim yüksek cıkıyordu şeker yüklemesi yaptırdım bişi cıkmadı bazen değişiklik gösterebiliyor.. yaptırmakta fayda var
Fatma0642 rumeyssa direk kan tahlili yapildida yaptırmakta bencede fayda var en azından rahat etsin içim
SeydaaYlmz Fatma0642 canım bence hiç stres yapıp korkma benim annemde anneannemde teyzemde dayımda hepsinde vardı şeker yükleme testi yaptırdım hiç bişey çıkmadı 😊
Ozgelin Fatma0642 en sonn iyiydi bu hafta bakalım..bende sıkıntı olmaya başlamıştı ama nöbet geçirmeye başlamıştm ben panik atak sanıyordum ama şeker yüzünden miş baş dönmelrmde vardı geçti..
Fatma0642 Ozgelin rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin InsaaAllah canım benm bende öyle bişey yokta bakalim
Sherylady Fatma0642 size yüklenen şekerin 2 katını siz gün içerisinde alıyorsunuz aslında 50 gr içicek içiceksiniz bukadar korkulucak hiçbirşey yok. Benim doktorum aşırı rahattır testleri gereksiz gördüklerini yaptırmadı bana mesela ama şeker konusunda hassas direk yaptırdı zamanı gelince. Ve 140 olmqsı gerekirken 142 çıktı şimdi kontrol altında tutuyoruz. Hergün ölçüm yapıyorum not alıyorum bir sonraki kontrolde göstericem ona göre yol izliycez. Normalde şekerim yok ama gebelik işte malum.
Serap0733 Fatma0642 ben yapmadım içim de çok rahat:) şeker yapsan da tehlikeli yapmasan da sag olsun doktorum açlık tokluk şekerime baktı gerek gormedi
Aycalya Benim doktorum ailemde olmamasına rağmen yaptır dedi yaptırdım ilki yüksek çıktı daha sonra 100 lük yaptık normal geldi şükür ama yine de yarın sabah açlık tokluk kanı vercem 29 haftadayız hepsi de tedbir amaçlı sonuçta hem senin hem bebeğinin sağlığı için önemli
Ask_H Fatma0642 doktor bana açlık tokluk şekerine baktır duruma göre yapalım dedi açlık:84 tokluk:125 çıktı tokluk şekerin 110 sınır olmalıydı dedi tokluk şekerine tekrar baktır dedi eğer yine 110 üstü ise şeker yüklemesi yapacakmış bende durum bu şekilde canım
Ask_H Fatma0642 doktor bana açlık tokluk şekerine baktır duruma göre yapalım dedi açlık:84 tokluk:125 çıktı tokluk şekerin 110 sınır olmalıydı dedi tokluk şekerine tekrar baktır dedi eğer yine 110 üstü ise şeker yüklemesi yapacakmış bende durum bu şekilde canım
Aycalya Fatma0642 yüksek çıktığı Zaman mecburen 100 lük yapıyo bide 50 mi 75 mi seçme Hakkı da sunmadılar bizde direk 50 yüksek çıkıncada 100 yapıyorlar
Ask_H Fatma0642 aslında sabah aç karnına verin kanı sonra birşy yiyin 2 saat sonrada şu parmaktan birşy batırıyorlar ben tokluk kan şekerini öyle verdim
Dream_miraclee Ben 30 haftamdayim ve bazi sebeplerden dolayi 28 haftaya kadar yaptiramadim doktorum dun yaptir dedi, peki bu haftada yaptirirsam gecikmis olmuyormuyim? Yaptirmayayim mi acaba ?
Ask_H Dream_miraclee cnm yerinde olsam açlık tokluk şekerine baktırırım sağlık ocağında duruma göre de yaptırmam gerekirse yaptırırdım belki de gerek kalamz hani haftan geçmiş ya bence aklında da kalmasın şekerine baktır gerekiyorsa yaptırırsn