Sunay10_ Kan hapı bu arada süt ürünleri tüketirsen gün içinde 2 saat geçmesi gerekiyor yoksa hap etki etmez vücuda
Gizemyildirim Sunay10_ iki tane aldığı ici aralıklarla bu yüzden süt tüketimiyle etkisini azaltabilir yada yoğun su tüketimiyle seyreltebilir
Dudubicerr Essem lan ilaci zaten ac karnina kullaniypr benim doktorum onun surubunu verdi ac karnina sabah aksam
Bsecill Essem canım bişey olmaz korkma bende 2 tane alıyorum akşamları 2 şer tane içiyorum hemde üst üste aralıksız o zaten kan takviyesi ya zarar vermez korkma
Elisaalya Essem bence sen biraz panik olmussun ondan elin yuzun titriyo cnm sakin ol benimde kan degerlerimde biraz dusme var gunde 2 defa kullaniyorum kan ilacini herhangi bi sorun yaşamıyorum. Ama senin icin rahat etmiyosa drunu ara sor. Bi sorun olucagini zannetmiyorum
Essem Elisaalya evet canim cok panik oldum bi de riskli zamanlarim oldu hamileligimde ondan cok korktum
Essem Sunay10_ yok cok sukur bi belirtim yok hemen icince istifra ettim yoğurt ictim su an bi belirtim yok
Sunay10_ Essem aman iyi bişey olmasın bana yan etki yaptı mecbur bıraktım şurubu varmış onlardan yazarız dedi doktorum
Essem Deniz_Efe bi iki saat bisey yemiycem hemen istifra ettim zaten ama iste en ufak seyde korkuyor insan
Senam19 Essem korkma canım hiç bişey olmaz bende içmiştim bir keresinde öyle dalgınlıkla paniklemiştim bişey olmuyor zaten kan değerlerin düşükse doktor günde 2ye çıkarıyor ilacı zararı olsa o şekildede olur ben günde 2 kan ilacı içiyorum birşey olmaz
Zeyk Kan ilacı bu değerleri düşük olanlar günde 2 tane içiyor. Sorun olmaz sonuçta aynı ilacı üst uste ictin. İki farklı ilacı aynı anda içip tepkimeye sokmamissin ki. Süt ve süt ürünlerini kan ilacı kullandıktan çok çok sonra tuketirsen daha iyi olur.
Senam19 Essem süt içip yoğurt falanda yeme normalde kan ilacı içince 2 saat süt ve süt ürünleri yasak oluyor zaten biliyorsundur çok paneklersen kanaman ve ağrın olup olmadığını kontrol et belirtiler varsa hemen doktorunla görüş canım burda bu gibi şeylerde yorum isteme burdaki yorumlar emin ol daha zararlı olur