Essem Kizlar acil bakar mısınız? 23 haftalık hamileyim. Doktorumun verdigi kan ilacımı uyandığımda aç karnına aldım dalgınlıkla bi de kahvaltıdan kalkınca içtim bi zarari olur mu cok korkuyorum 😣😣
Sevdiss_17 Essem kuzum kimse cevap vermemis benim bir bilgim yok sadece korkma demek istedim saglik ocagini ara yada doktoruna sor tanidik eczaci varsa onada sorabilirsin ama sanmiyorumki korkulucak bisey olsun
Pinarx9 Essem bence bı zararı olcsgini düşünmüyorum içini ferak tut günlük içtiğimiz birşey ama ikincinin zararı olmaz
Sunay10_ Essem vücudunda bir belirti varmı Peki ben de kullandım da çok kötü tamamam dedim ölüyorum doktorumu aradım acil koş hemen iğne yaptılar ama bana çok kötü etkisi oldu sendede varsa olursa gün içinde hemen acile
Dudubicerr Essem lan ilaci zaten ac karnina kullaniypr benim doktorum onun surubunu verdi ac karnina sabah aksam
Gizemyildirim Bi daha icme birde aç karna içince bulantın oluyor ben ilk ögrendigin andan itibaren kullanıyorum kafeinle birlikte olmamasına dikkat et bisey olmaz aralıklı içtiysen
Essem Gizemyildirim 1 saat var yok arasinda cok korkuyorum bi anlık dalgınlığıma geldi ac karnına kahvaltıdan önce ictim sonra da kahvaltıdan kalkinca ictim
Essem Sunay10_ yok cok sukur bi belirtim yok hemen icince istifra ettim yoğurt ictim su an bi belirtim yok