41esra siz orada amniyosentez dememişsiniz yada kordosentez dememişsiniz ki bunun da ne demek olduğunu ben biliyorum. Ama konuyla ne alakadı bar bu kavramların anlamış değilim ? Eğer yorumunuzda amniosentez i zararlı buluyorum deseydiniz bu konuda size katılırdım riskleri çok.. Ancak konu 2 li tarama ve postu açan arkadaş tarama testinin ne olduğunu sormuş buna karşılık yazdıgınz yorumu mantıklı bulmadım kusura bakmayın.. Bu bir ön yargı degil sizi kırmakda istemem ama şimdi yaptıgınuz bu açıklamada da Mantıklı degil neden ? Çünkü hiç tarama testi yaptırmamış birine sonucu olumsuz cıkmamış birine ikinci Açıklama yorumunuzda diyorsunuz ki ben amniyosentezden bahsetmiştim diyorsunuz .. Neden ? Allah korusun bu arkadaş olumsuz bir sonuc almamış, doktoru bunu önermemiş , sorusu da bu degil.. Tamam amniyosentez riskli zararlı evet bende aynı şekilde düşünüyorum.. Ama sizin ne ilk yorumunuz mantıklı , nede sonradan açıklama yapmak istediğiniz açıklama mantıklı.. Hiç konuyla bağdaştıramadım söylemek istediklernizi.. Toparlayama çalıştınız sanırım durumu..