ozgeackgz-1 sütüm sıkınca geldi ama bebeğimi doyurcak kadar degıl annem aksama ya da yarın kesin gelir dedi. Hastane cantasına da ben şunları koymuştum
Bebek ikin 2 adet hastane çıkışı
Eldiven ve çorap ne kadar varsa evde koydum evde iyikidr koymusum çünkü hastane çıkısının ki büyük gelince değiştirdik aynı şey şapkası içinde gecerli hastane çıkısı olan çok sıktı bebeğimin kafasını başka bir şapka taktık. Yeni dogan biberon ne olur olmaz diye koydum ki iyikide koymusum çünkü süt olmayınca onunla az bişi mama verdik agzından sürekli salya geliyor bebeğin onun içinde ne kadar ağız bezi varsa almıştım ve ayrıca hastanede verilen bardak vs. Pek temiz olmaz dıye ben kendime fazladan bardak kasık koymuştum geri kalanlarda işte hasta bezi cocuk bezi vs vs ne olması gerekiyorsa sadece tek eksiğim ben bir pjama takımı almıştım yanına oda beyazdı sezeranden ötürü söktükleri batikon vs. Hep üzerimdeydi o yüzden battı biraz kyafetim ayrıca aldıgın gecelik mümkünse dar olmasın baya bol olsun bana hasta bezi bağladılar gecelik bir tık dardı hem o hem o sıktı biraz dikiş yerimi onun dişinda keşke beyaz gecelik almasaydım tek avantajım ince olması beni rahat ettirdi çantada olmazsa olmazım dedğim bişi olmadı ne gerekiyorsa onu koydum ama fazla fazla koydum en buyuk avantajım buydu