Gizemdiyarilaslan Yesimmmorhan Canım çok geçmiş olsun sağ Salim kucağına almışsın allah uzun ömür versin 😘🙏 epidural takılırken acı hissettin mi yada kıpırdamaman için sana bişe yaptılar mı
Yesimmmorhan Gizemdiyarilaslan yok canım ufak bir sızı gibi hissediyorsun hemşire gelip kıpırdamayayım diye omuzlarımdan tuttu hemen takılıyor zaten saniyelik bişey
Salihsaliha Yesimmmorhan gözünüz aydın hayırla sağlıkla evinize de çıkmak nasip olsun 😊 nidicarta kaçıncı haftada başlamıştıniz acaba
Zynpth Yesimmmorhan maşallah Allah bağışlasın afiyetli bir ömür nasip etsin onlara size de ıkizlerde normal dogum sevindirici normal yoldan mı ikiz gebelik yaşadınız birde ben şimdi 14 haftamdayım ne yiyorum ne içiyorum halsizlik kusma herşeyden tiksinti üzülüyorum çocukların hakkına giriyorum calisiyorum sizde böyle bir durum oldumu kusura bakmayin soru uzun oldu
Yesimmmorhan Zynpth evett normal yoldan başlarda hiç yemiyordum bende son aylarda zamanlarda artık durduramıyordum iştahım çok açılmıştı üzülme başlarda herkes öyle sağlıkla alırsın inşallah bebeklerini kucağına
Alpzumra Zynpth canım bende 14+3 deyim normal yolla tek yumurta ikizlerime hamileyim 1 hafta öncesine kadar bende aynıydım serum takviyesi aldım her hafta bu hafta çok şükür bulantım hala var ama az da olsa yiyebiliyorum doktorum 4 aydan sonra tamamen düzene girecek bebeklerin çok hareketli bu kadar bulantı normal demişti - 8 kilo ile devam ediyorum şuan ama bebeklerimde çok şükür bir sıkıntı yok
Biranneninoykusu Yesimmmorhan Maşallah SuphanAllah okurken bile heyecanlanıyor insan 😄 Allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün minikler inşallah 😊😍
Sibelnil Yesimmmorhan süpersin 😊Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 bende 35 e girmek üzereyim, ciğer geliştirici vurulmadın mı? Küvez süresi ne kadar olacak söylediler Mi? Bende kendimi hazırlamak istiyorum
Yesimmmorhan Sibelnil ciğer geliştirici vuruldu küvez süreci ortalama 1 hafta dedi doktor ama gidişatlarına göre değişebilir dedi inan küvezde durmaları daha iyi çok küçük oldukları için bizden daha iyi bakıyorlar ve o arada sende kendini toparlamış oluyorsun bomba gibi karşılarsın cocuklarını
Filiz_Gulsah7 Yesimmmorhan allah anali babali buyutsun ikiz hamilelik yasiyorum bende ama normal ve sezaryanin ayni anda olduğunu ilk defa duydum 😊😊😊
Yesimmmorhan Filiz_Gulsah7 hastanede bazı hemşirelerde şaşırdı ilk defa böyle bişeye denk geldik diye ☺️
Nrslbkc @Yesimmmorhan geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻. İnsanlar bi tanesinden korkarken sen iki doğumuda yaşamışsın🤩
Gizemdiyarilaslan Yesimmmorhan hareket etme felç kalırsın felan diyorlar çok korkuyorum o yüzden Doğum için kagıtlar verdiler o an ne yapılmasını istersin diye işaretlemeden geri verdim ya
Jasminjas Gözünüz aydın 😊 zamanında annem de beni ve ikizimi öyle doğurmuş. İkizim normal ben sezaryen 😊 Allah bağışlasın yavrularınızı, darısı bizim başımıza
Yesimmmorhan Jasminjas aminnn Rabbim sizlere de kolaylık versin sağ sağlim kolaylıkla kucağınıza alın inşallah