İkiz gebelik ve baş baş gelen bebeklerim için normal doğuma karar vermiştik.35.haftaya geldiğimde artık dayanamıyordum nefes darlığı çekmeye başladım ve doktorumla konuştum kullandığım günde 4 doz nidicard ilacı kesmemi söyledi ve 35+2 hafif sancılarla hastaneye gittim. Yatışım yapıldı ve Nst de düzenli sancılarım çıktı suni sancıyla desteklendi. 1 2 3 4 5 cm açılma derken artık sancılar beni rahatsız etmeye başladı ve epidural istedim takıldı ve rahatladım.epiduralden sonra sancılarımda düşüş yaşandı ve 6cm de açılmam kaldı doktorum epidurali kesti ve sancılarım tekrar başladı ve açılmam devam etti doktorum geldi ve doğumhaneye gittik kız bebeğim doğdu erkek bebeğim başını içeri boşalınca yukarıya döndü 😳 doktorum ne kadar uğraşsa da dönmedi aşağıya ve haydiii sezeryana acil şekilde ameliyathaneye indik spinal anestezi yapıldı ve diğer bebeğim de doğdu kızım 2485 oğlum 2360 doğdu. Odama çıkartıldım be bebeklerim oradaydı küveze alınmadıkları için çok sevindim ama 1 saat geçti ve nefeslerinde problem olduğu anlaşıldı ve küveze alındı çok şükür durumları iyi biraz daha kalacaklar bende o arada kendimi toparlıyorum. Denemediğim doğum yöntemi kalmadı ama 😀 biraz uzun oldu sorularınız varsa cevaplayabilirim.