Tazeanne0134 Simgeeee canım akıntım çok oluyor sancılarım aynı şekilde bakalım ne zaman gelecek paşam sen nasılsın sen kaç haftalık hamilesin
Simgeeee Tazeanne0134 38+3 benimde aynı durum sancılar var belden kasık tan vuruyo cıkıyor da nstde. Bi kac güne gelir dedi doktor. Akıntı bende de cogaldı. Saglıkla gelsinler artık ya 🤦♀️❤️
Mehtapaselalp https://i.imgyukle.com/2020/01/14/VvE75G.jpg nts anlayan var mı bi bakarmısınız doktor gayet iyi dedi
Grslhndn Tazeanne0134 Ben o aciya dayanamadim gittim sezeryan oldum sanci var ama bi belirti yok Mos mor morarirdim 4 gun siddetli o sancinin aynisini cektim Ben normal doguramicam dedim cunku oldum dirildim 38+1 de dogdu oglum bugun 5 gunluk olduk çok sukur iyiyiz 🙏
Tazeanne0134 Grslhndn masallah kuzum yapacak bişe yok kuzum senide bebeği de tehlikeye atmamak lazım en doğrusunu yapmışsın ben olsam bende öyle yaparım
Tazeanne0134 Simgeeee benim sancılarda öyle ama 1 cm açılma var dedi ama sancım o kadar şiddetli ki öldürecek sanki
Simgeeee Tazeanne0134 benimde öyle ya 🥺 belim kopacak gibi ama öyle dakikayla filan gelmiyo, sürekli bir sancı var durmayan adet sancısı gibi 🤦♀️ çatı muayenesi de olmadım hiç açıklığı bilmiyorum 🤷♀️
Tazeanne0134 Simgeeee benimde öyle ama sancı gelince çok çok kötü benim 1 cm açılma var yarında nst'ye gidecem
Simgeeee Tazeanne0134 allah yardımcın olsun bi an önce dogurursun umarım da daha fazla cekmezsin sancı.
Tazeanne0134 Simgeeee valla çok fena sancı çektim 3 cm açılmam vardı suyum geldi ama bebeğim kakasını yaptığı için sezeryan oldum
Simgeeee Tazeanne0134 yaa gözün aydın canım saglıklı olun da siz ne fark eder sezeryan ya da normal. Allah sana bagıslasın kuzunu 🙏
Deniizz Kızlar psikolojim bozuldu resmen 39+6 ama halen gelen giden yok herşeyi de yapıyorum boş doktor sancı olmasa perşembe suni sancı vericem dedi 😔
Simgeeee Deniizz allah yardımcın olsun canım ya bi avazda kurtul insallh zor olacak ama sonu güzel olacak mis kokuluna kavusacaksn hiç korkma sadece buna odaklan 🌺