Perimm Sinemkr bende öyle olduğunu düşünüyorum biliyormusunuz..Eylül annelerinin çoğunluğunun cinsiyeti erkek..Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallsh..
Ayseguldnzmstk Sinemkr bebeğimin cinsiyeti henüz netleşmedi ama doktorumuz erkeğe benziyor dedi😊 Bir hafta sonra kontrolümüz var bakalım bu sefer netleşecek mi🤗🤰🏻
Siluart Sinemkr Eylül annesiyim ama cinsiyeti henüz belli değil. 2 hafta sonra dr gideceğim o zaman yazarım. Kız hissediyorum aslında 🙂)
Ozteber Perimm bende oyle düşünüyodum doktor kiza benziyo dedi vücut yapısı inanmamıştım bugün başka bi doktorda kemik yapısı kız gibi dedi 16 haftalık oldum hala gibi diyolar delircem😂
zgrYilmaz Bizede erkek dediler ama bakalım net değil daha 🐣 buarada sizlere de oluyor mu bugün farkettim 13. Haftadayiz ama vajina bölgesinde vuran bir ağrı hissediyorum korkuyorum inşallah normaldir rahim genişlemesi diyorlar ama
nurdannecip Özelde 11 haftalikken cikintisini gördük erkeğe benziyor dedi. Bugün devlete gittim cinsiyetini daha sormadan kiz dedi. 13 haftaligim hangisine inanayim saskinim
HandeA Doktorumuz Erkeğe benziyor demişti ama cumartesi gittik hiç bacaklarını açmadı☺ 2 hafta sonra net öğreniriz inşallah.
AycanUzun Edaknn benim de canım 1 15 arasında dedi doktor ama cinsiyet belli değil seninki ne kadarlıkken gösterdi 😊
EnginMelikeTrkeri Bana da doktorumuz 12+5 ken kız görüyorum 3 hafta sonra gel dedi bakalım gidip göreceğiz 😌