Faffabay Tugceakkaya Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 39 haftalık olduk bizde inşallah en az sizinki kadar rahat geçer doğumumuz 🙏🏻
Nuraslanklc Tugceakkaya ay bendede var o adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyor ama dk da tutmuyorum 🙈inşallah doğumun habercisidir gerçi bugün daha nst de 90 larda çıktı 3 defa ama doktor tekrar istedi ondada bi kez 90 ı gördük sonrası hep 40 larda😏😏 sanırım yalancı sancı dimi
Tugceakkaya Nuraslanklc büyük ihtimal yalancı sancısı canım zaten gerçek sancıyı gelince anlarsın yerinde durdurmuyo o sancı korkutmak gibi olmasın da🙈
Nuraslanklc Tugceakkaya yalancı sancı dada ağrı hissedilmez diyorlar ne garip ya😏neye inancaz😂her gece doğurcam diye heyecan yapıyorum burda
Merve-26 Tugceakkaya ayy Allah razı olsun şöyle motive edici doğum hikayelerini görünce öyle seviniyorum ki darisi bizlere inşallah😊Rabbim evladınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Tugceakkaya Merve-26 Rabbim hepimizden razı olsun canım insallah sende benim gibi kolay bi doğum yaşarsın Rabbim bir avazda kurtarsın 🤲 iyi dileklerin içinde teşekkür ederim amin insallah😊
Tugceakkaya Nuraslanklc doğum yaklaştıkça yalancı sancı oluyo ve az da olsa,ağrı oluyo çünkü vücut kendini hazırlıyo şahsen benim ufakta olsa vardı yalancı sancılarımda ağrı belki de bünyeden bünyeye değişir bilmiyorum ki🤷♀️
Nuraslanklc Tugceakkaya böyle böyle elbet bir gün doğuracağım bakalım😂inşallah Rabbim senin ki gibi bi doğum nasip eder
Duyguslabebegi Tugceakkaya maşallah Allah bağışlasın ❤️🧿👶🏼 Darısı başımıza inş 🤰🏼 Çok güzel bir Doğum hikayesi 💐
Tugceakkaya Bhr-90 amin inşallah 🤲 benimde son 21 'di güya ama beklemedi cadı kızım😂 Rabbim bir avazda kurtarsın sizi de insallah