Son ayımdayım artık göremiyorum özel bölgemi. Yarın ağdaya gidecektim ilk kez ama araştırdım biraz enfeksiyon riski varmış erken doğumu tetikliyormuş, canım daha çok acırmış falan. Ne yapacağımı da şaşırdım.

Erken doğumu tetiklediğini ilk senden duydum canım ama enfeksiyon riski var bu yüzden gittiğin yeri iyi araştırıp gitmeni tavsiye ederim sadece sana özel malzeme kullanmasını rica et acı kısmına gelince bilmiyorum ben alışkın olduğum için acımıyo sanırım ama şöyle düşün bir ay bir buçuk ay tertemiz gezeceksin ne kıl ne tüy yok gitmeden önce kese yap batık oluşmaz bide pudra sürersen hafif daha az acır ☺️

Aycalya kese çok mantıklı 👍 alışkın değilim o yüzden bunalıyorum biraz. Erken doğumu bende okudum tam net doğruluğunu bilmiyorum

kizimablaoluyor daha öncesinde jiletle aldıysan kalın geldiği için işe yaramıyo alsa bile dibi kalıyo ama yine de sen bilirsin ağda en temiz ve uzun Zaman da gidiyo dayanabilirsen ağda yap bence

FeyzaCelik hiç bunalma onlar bizim gibi kaç hamileyle ilgileniyorlar hergün yani öyle demişti benim kuaförüm bir nevi mecburiyet sonuçta hamilesin eğilemiyosun göremiyosun temiz olmak zorundasın el mahkum napalım

FeyzaCelik gıtme boş şey buyuk aynanın onune geç otur öyle temızle yavaş yavaş ben ılk hamılelıyımde oyle yaptım ağda falan yaptırıp rıskede gırme