Meeerveunal 28Nisan19 ben son 3 haftadır oluyorum canım gözünde büyüttüğüne değecek bişey değil emin ol asla kasma kendini 10-15 saniyelik bi olay ve ilişkiden farksız azcık hissediyosun sadece ama acı sıfır
K1996 28Nisan19 insandan insana değişiyo bence ben gecen pazartesi oldum çok acıdı aşırı derece nolur bırak diye yalvardım doktorum normal doğum yapamıcağımı anladı oyüzden bana sezeryan günü verdi
tubaemrah45 28Nisan19 muayene anında acı yok ama doğumu tetikliyor. Eve geldim ara ara ağrım başladı ...
28Nisan19 Meeerveunal zor oldugunu soyleyenlerde vardi burda da onun icin sorayim dedim iyi bari Allahtan
Minikmucizem_ Meeerveunal bikere olunmuyo mu neden surekli oldunzu ki ? Benimde 10 gun sonra cati kontrolum varda merak ettim
Meeerveunal 28Nisan19 canın çok çok tatlıysa belki biraz acı verir ama acı eşiği normal olan bi insanın canının yanacağını sanmıyorum
Tazeanne0134 28Nisan19 evet canım nişan rahim ağzındaki tıkaç görevini gören bişe o aynı akıntı gibi gelir önce sonra da suyun gelir ama bazen de direkt suyun gelir kuzum nişan gelirse bi kaç gün ya da bi hafta falan zamanın olur ama suyun gelirse hemen yani en kısa zamanda hastaneye doktoruna gitmen gerekir çünkü su boşaldığı için hem bebek susuz kalır hem de enfeksiyonlara açık vaziyete gelir 🤭 başka sorun varsa alabilirim 😊 aklında bulunsun benim daha ikiside yok 🤷🏻♀️
Deniz_Efe Kızlar ben ilkini 2 gün önce oldum Çarşamba da 37 olucam kendi doktorum çatı muayenesi yapıcak doğumu tetikler mi
Fazilet2232 Deniz_Efe aynıyız bende çarş 37 oluyorum yani yarın çatı muayenesi olucam çoğunlukta doğumu tetikliyo diyo bilmiyorum 🤷♀️
Tugbaztrk K1996 bende de aynı durum, doğurmaktan vazgecıyodum resmen🤦🏼♀️ Dalga gectiler hatta benle ebeyle birlikte. Çok korkttum sanırım, bide sancıyla gitmiştim
Meeerveunal Minikmucizem_ kanala girdi mi diye bakıyo açıklık var mı diye bakıyo yani siz her kontrole hazırlıklı gidin her seferinde bakar muhtemelen
Tazeanne0134 28Nisan19 benim gece 2 de nişanım geldi sık aralıklarla sancım var ama doğum başlamamış dedi doktorum
28Nisan19 Tazeanne0134 yalanci sanciymis demekki ben doktoruma dun sordum benim ilk dogumum olacak dedim dogum sancisinin geldigini nerden anlicam diye o da o sanci geldigi zaman uyutmaz yedirmez icirmez vs demisti benimde oluyor sancilarim adet sancisi gibi
tubaemrah45 28Nisan19 2 parmağına jel sürdü soktu hiç canım acımadı ama eve geldım ağrıdan duramadım 2 gün