damlanne Kızlar merhaba domates olduk şükürler olsun ama hala bebişimi hissedemedim ilk gebeliğim normal midir acaba benimle aynı hafta olup hisseden var mı ? 🤲🥰
Berfff2 damlanne biz de 18+2 günlük olduk ilk gebeliğim hissediyorum doktorum zayıf olduğum için hissedebilceğimi söylemişti bi kaç güne sizde hissedersiniz bence ☺️
zntrkn damlanne canım benim 18+3 bende anca elimi koyunca çok nadir hissediyorum normal yani merak etme
Ozlemdmn damlanne Saidazzz bende sadece aksam ustu icinde bir tuy ileri geri gidiyor gibi o kadar baska yok oda hep degil Canim
Saidazzz damlanne sanki kelebek uzuyor ve bide balik gibi sanki kucuk balik varda yuzuyor ama bu gun nedense hiss etmedim biraz endise etdim bu gun lazere gitdimde tum beden bisey oolur diye korkuyorum
Deletedmom0990 Berfff2 bende 18+2 yım bende biseler hissediyorum ama bebek mı emin değilim bende zayifim
Berfff2 Deletedmom0990 bende ilkten bebek mi değil mi anlayamadım sonra sessiz bi şekilde elim karnımda kendimi baya dinledim hep aynı şekil çok zayıf bi vurma gibi bişey hissediyorum 😄
Deletedmom0990 Berfff2 çok hafif oluyor ama değil mi içinde hissediyorsun tık ediyor hafif içinde bıse kimildadigini hissediyorum
Berfff2 Deletedmom0990 bi de ben geçen gün dümdüz yattım sol tarafım yumru gibi oldu annemler falan oraya toplanmıştır dediler ☺️
sevvalsarp kızlar benim ikinci gebeliğim 18+4 olduk kesin kız dedi doktor ben bir haftadır hissediyorum 😊
Ebruomer1003 damlanne 18+2 benimde ilk gebeliğim akşamları hissediyorum daha yeni gündüz kendim hareketli oldugum icin pek hissetmiyorum arada sağıma yada soluma geçtiğinde hissediyorum gündüzleri