Öncelikle herkese selamlar bende 11 Ocak öğlen doğum yaptım . 40+2 deydim bekliyorduk cuma gecesi hafif sancılarım başlamıştı , düzenliydi , kendim evde çekmek istedim saat 8 e kadar kimseyi telaşlandırmadım , pilates yaptım , duşa girdim , son kez çantamı ayarladım falan derken artık sabah 8 de dayanamadık hastaneye geldik , doktorum kontrolleri yaptı 4 cm açıklık dedi , 3 saat bekledim 7 ye çıktı açıklık , ve kendi sancılarımı bekledim ,bu arada travay odasında pilatese nefes çalışmalarına devam ettim , saat öğlen 1 e geldiğinde bir problem oldu maalesef gittikçe açılmam olmadı , çok ağır sancılarım olduğu halde açılmadı , doktorum yine de biraz bekleyelim sabır et dedi ama yok açılmanın devamı gelmedi, oda şaşırdı ve beni muayene etti maalesef normal çok zor olacak bebeğimin kafası meğerse riskteymiş o an ,sen elinden geleni yaptın almamız lazım dedi , o an zaten düşünemiyorsunuz risk olunca epidural sezeryani kabul ettim ,zaten doktorum başka yol yok dedi , hazırladılar beni sadece belden iğne vuruldum , bebeğime canlı şahit oldum ten tene temas yaptık bütün halsizliğim , bütün yorgunluğum o an gitti , evet normal olmadı ama ben yaşadım o yolu yine de 😊hastaneden bugün taburcu olduk ben çok iyiyim bebeğim çok iyi şükürler olsun mis gibi kokuyor :))) , ve sütümde geliyor öyle bişey ki durmadan da emiyor beni . Demem o ki herşey nasip kısmet ben elimden geleni fazlasıyla yaptım , son ana kadar bekledim normali ama , bebeğim öyle gelmek istedi diyoruz artık, sağlıklıyız ya çok şükür 🙏Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun , hayırlı güzel doğumlar nasip olsun diyorum 😊