Fatos38 Zuzum_20 yalanci sancilarim bile yok oldu kasilmalarim artik olmuyor sasilacak gibi, insAllah biran önce sikintisiz kucagimiza aliriz kuzularimizi
Sltn94 Nur_arkn ne kadar çokmuşuz kızlar benim de son 14 arada sertleşme kasık ağrıları falan oluyor iki gün sonra çatı muayenesi olacak bakalıö😬
Nur_arkn Sltn94 çatı muayenesini neden yapyorlar burda sancı olmadan bakmıyorlar hngisi normal bilemedim
Sltn94 Nur_arkn çatı muayenesini normal doğuma elverişli mi diye yapıyorlar sancıyla bi alakası olduğunu duymadım
elifkrhsn Nur_arkn bizimde 12 günümüz var ama hafif sancı işaretlerinden başka belirtilerimiz yok hafifte bel ağrısı var 🤰 ne zaman gelicek bilmiyorum sabırsızlanıyorum artık 😊😊
Naz5558 Çok fazla baskı hissediyorum popoma doğru gaz sancısı gibi bir şeyler oluyo karnımın içinde 😨 alttan bıçak saplanması gibi bişey de var hiç yaşayan oluyo mu cumaya kadar gitmek istemiyorum hastaneye o gün kontrolüm var .
Fatos38 Naz5558 bendede oluyor bunlarin aynisi canim 39+4 bittiyor yarin kontrolum var bakalim doktor ne diyecek
Naz5558 Fatos38 senin dolmuş bile canm Allah kolaylık versin benim doğumum da yakın görünüyor sanırım. Bakalım sana ne dicek doktor herhangi birşey söylerse yazar mısın acaba? 🌸
Fatos38 Naz5558 slm canim bugün doktordaydim Bebegin kafasi biraz daha asagi inmis rahim hafifden acilmayada baslamis bu baski agrida ondanmis büyük ihtimal dogum yakin dedi 39+5 oldum haber edeyim dedim
Naz5558 Fatos38 hayırlısı olsun cnm sağlıkla doğum yap inşallah. Bana da yakın der belki. seninle aynı belirtilerimiz bende yarın gidicem kontrole 😊
Fatos38 Naz5558 insAllah canim, hepimiz tez zamanda sikintisiz kucagimiza aliriz insAllah kuzularimizi