Aslan233667 Damla0x büyüklere bisey denmiyo malesef. Benim kaynanam acayiiiiiiipppppp tripkoliktir. Ben bazen pat pat söylüyorum umursamiyorum ama sonradan surati düşüyo belli oluyo darildigi 🙈😀 ama surekli darilacaklar diyede herseyede tamam diyemeyiz ki. Birazcik kocalar devreye girmesi lazim bu durumda
Damla0x Aslan233667 Aynen bencede çoğu şey eşte bitiyor birazda. Benim kaynanam düşünceli bir kadın Allah'tan gerçi şimdiye kadar çok vakit geçirmedik birlikte en fazla bir haftadır 😆
Aslan233667 Damla0x ayni bizde oyle. Ayda en fazla 2 kere gelir kalir gider. Ama aramamızı hep ister. Bazen aramayincada kendisi arar laf sokarak kaynanacim napiyor der bana 😀
Damla0x Aslan233667 Ahhahaah kendi kendine ne kafalar yaşıyor 😆😆😆 nabalim yapcak bişey yok tek derdimiz o olsun yaa dimi 😊
BurcuYeniAnne Damla0x Hiç bir belirti ibaresi Yok 😂 paşamın keyfine kaldı 😂 inşallah ilk gebelik drler normal yapmalısın diyor. İnşallah bir avazda olur .
Damla0x BurcuYeniAnne Dogurabiliriz bilmiyorum ki bebişlerimizin keyfine bağlı 😆 ben şu an tam 38+4 haftalık hamileyim ama sancım falan yok
BurcuYeniAnne Damla0x ben 39+3 haftalık oldum doğurunca bana haber ver Merak ettim bende aynı şekilde 😂
Damla0x BurcuYeniAnne Ohoo sen benden bir hafta ileridesin çok heyecanlı 🙏 nasıl gidişat, gelicek gibi duruyor mu akinti, kasılma durumun nasıl. Benim şu an yoğun beyaz akıntı başladı sürekli bı ıslağım yani , iki kere yalancı sancı geldi o kadar
BurcuYeniAnne Damla0x benimde akıntım çok ana keyfi yerinde gelecek gibi durmuyor sancı da Yok bazen diyorum hamile değilim gibi
Elifhusnam Ya kizlar 2.sezaryen benimki doktor gun veriyor ama ya gun gelmeden normal dogum baslarsa ben hazirliksiz yakalanirsam birde doktorumu o an bulamasam diye cok korkuyorum 38+2 de ilk çocuğunda mecburen acil sezeryan aldılar kaçıncı haftada sezeryan günü veriliyor
Damla0x BurcuYeniAnne Of ya cidden benim doktorum 40a kadar gelmezse Alicam dedi yaaa😒 beklemek tehlikeli oluyor ya ondan sanırım. Çatı muayenesi bile yapmadı bana doğum başlar falan diye, müdahale etmiyor kesinlikle ama gelmezse sezercik olcak😆😆😆
BurcuYeniAnne Damla0x 41 42 ye kadar bekliyorlar diye biliyorum benimki öyle dedi ama 41 bekleriz dedi