Nur_arkn Angelllll son 14 çok sancılarım oluyor nsttete 30-40larda cıkyor nasıl olacak ne zaman gelir acaba😞
Nur_arkn Sudeammar benimde son 14 sancıda açılmada var nstete ckyor sancılarım düzensiz ama cok yoğun hissedyrmda doğuramıyırum ama
Naz5558 Hanımlar çok heyecanlıyım bugün muayene oldum 4 cm açıklık varmış. Biraz suyu azalmış ve varislerim olduğu için yatış vermek istedi doktor. Şok oldum galiba doğum yaparım bugün ya da gece 🙏🙏🙏🤷♀️😍😍
Asli34 Benimde son 13 🌸 hurma yiyorum squat yapıyorum plates topunda zıplıyorum ama hiç bir belirti yok zamanı var heralde😄
Naz5558 Nihayet doğum yaptım çok şükür. Rabbim herkese kolay sağlıklı mutlu doğumlarr nasip etsin. 🙏🙏
Fatos38 Naz5558 cok sevindim canim darisi basima hayirlisiyla, 40 bitti hala tik yok benimki dogmayacak galiba😟
Naz5558 Fatos38 inşallah sen de doğum yaparsın canm dolmuş zaten haftan. Bize de sürpriz oldu bi anda açılmam başladı hızlı ilerledi hemen doğuma aldılar ☺️☺️
Fatos38 Naz5558 insAllah canim, gercekten cok sevindim sikintisiz sorunsuz büyütürsün kuzunu insAllah
Ikbalper Nur_arkn sezaryen olacağım canım ben☺️ 39+1 de Pazartesi günü. Bu sabah nişanım geldi sanırım ama . Yapışkan el ayası kadar birşeydi. Birde başı vajinama çok baskı yapıyor☺️❤️
Ikbalper Nur_arkn benimde ilk bebeğim tam bilmiyorum ama elimin içi kadar yapışkan birşeydi sabah çamaşırımda gördüm o nişan galiba 😊
Nur_arkn Ikbalper sağsalim kucağınıza almanız dileğimle rabbim kolaylık versin tüm annelerimize inş❤️
Naz5558 Fatos38 amin canım inşallah öyle olur darısı sana .inşallahhh sen de sağ Salim doğum yaparsın 🌸🌸🥰🥰