BGLM Bizde öyle olucaz herhalde ani bir büyüme yaşamazsak 😊

hilal-ali32 26. Haftadaym hala eski kiyafetlerimi giyiyorum xs ve small bedendim dusunun :) benmde ic karnim genis anneminde oleymis :) tek giyemedigim pantalonlarim onlarda bacaklardan olurda dugmeleri kapanmaz :) taytlarimi giyiyorum

hilal-ali32 benim de öyle 😂 32 haftalik oldum bol giyince gözükmüyor Karnım, eşim hiç dogurcaksin gibi hissetmiyorum sanki daha bir yil var gibi duruyor dedi😂hastanede doktor ve ebe de dedi aa hic karni yok diye zaten daha 4 -5 kilo aldim ama bebegin kilosu maasallah cok iyi karnin büyüklüğü çokta önemli değil 😇

hilal-ali32 24 haftalığım sen nasıl hamilesin diyolllaarrr,🤣var ama yok gibi 6aya hiç uygun değilim sanırım 🤗

Benim de aksine iki aylıkken çıktı göbeğim iç karınla alakalı sanırım oğlan bekliyorum ben şimdi görseniz dokunsan düşecekmiş gibi 37 haftaligim kabak gibi çıktı 🤣 maşallah

hilal-ali32 aynen canım o denemden sonra daha çok kilo alıyorsun ama asıl 24. Haftadan sonra alınıyormş bende bu gece 24. Haftama giriyorum artık bakalım nasıl olacak

@hilal-ali benim de öyle ilk hamileliğim 18. haftadayım hiç belli değil. Her gördüğüm yüzümden önce karnıma bakıyor. Bir de daha "hiç karnın çıkmamış, hamile gibi değilsin" falan diyorlar iyice sinir oluyorum. Zaten hamile gibi hissedemiyorum. Bir de onlar başıma belalar.

Peeiperi Aynen benimde öyle ya bazıları da ne güzel çatlağın olmaz diyorlar insanlar hep olumlu konuşsa keşke

hilal-ali32 şuan 31.haftadayım canım hala öyle 8 aylık gibi karnım yok bugun gebe okuluna gittim hepsinin haftası benden düşük ama karınları büyük o yüzden hiç takma 27 28 den sonra çıkmaya başlar

hilal-ali32 canım aynen bende öyleyim 19 haftalığız karnım yok denilcek gibi az😂3 kilo verdim bebeğim sağlıklı çok şükür

Balimkiz Ahh o gebe okulundaki hamişkoların karınları ahh 😂 Nasıl özeniyorum penguen gibi paytak paytak yürümelerine falan

Mom46 bence kız ya erkek karnı sadece top gibi önde olurmuş gerçi oturuyorsunuz cok belli olmuyor duruşu ama içime öyle doğdu 🤷🏼‍♀️☺️