22 haftalık hamileyim hala karnım hiç çıkmadı benimle haftası bir olan gebeler giymeye başladı bile hamile kıyafetlerini. Annem bende de öyleydi iç karnımız geniş diyor 🤔 Diğer tüm tanıdıklarım da o şekilde. Var mı iç karnı geniş olup hala kendini hamile hissetmeyen 🤗

hilal-ali32 ben 30 haftalik olana kadar çıkmadı canm şuan 39 haftalığım yine öyle çok bi karnım yok

Benimde iç karnım geniş 25 haftadan sonra başladı baya :) ama yine görseniz büyük değil :) iç karnım geniş diyorlar

hilal-ali32 benimde 20 den sonra çıktı ama iç karnım dar bence 🤪 şimdi 23+6 haftalığım belli bayağı

Ask_H 22 den sonra patlıyor gibi herhalde okuduklarım göre 😂

BGLM Bizde öyle olucaz herhalde ani bir büyüme yaşamazsak 😊

hilal-ali32 26. Haftadaym hala eski kiyafetlerimi giyiyorum xs ve small bedendim dusunun :) benmde ic karnim genis anneminde oleymis :) tek giyemedigim pantalonlarim onlarda bacaklardan olurda dugmeleri kapanmaz :) taytlarimi giyiyorum

hilal-ali32 benim de öyle 😂 32 haftalik oldum bol giyince gözükmüyor Karnım, eşim hiç dogurcaksin gibi hissetmiyorum sanki daha bir yil var gibi duruyor dedi😂hastanede doktor ve ebe de dedi aa hic karni yok diye zaten daha 4 -5 kilo aldim ama bebegin kilosu maasallah cok iyi karnin büyüklüğü çokta önemli değil 😇

hilal-ali32 24 haftalığım sen nasıl hamilesin diyolllaarrr,🤣var ama yok gibi 6aya hiç uygun değilim sanırım 🤗