Tlysfk Cigdemanne_01 25.haftadan sonra büyüyor yani benim öyle oldu şimdi 35.haftamdayım ama gene 6-7aylık gibi🙈
ZehraMuge Cigdemanne_01 ay ne güzel, ben 19 haftalığım karnım kocam, toplamda 1 kilo aldım ama karnıma baksan 5 kilo almışımdır 🙄
Kupik Cigdemanne_01 benim 14 haftalikta belirginleşmeye başladı 18 iyice büyümeye devam etti 20 de baya baya büyüdü şuan 23 haftalığım kocaman oldu maşallah 30 haftalik gibi aynı kişiden kişiye değişiyor için dar geniş olayı galiba
Fatmanuuur İlk gebeliğimde 20 haftayı gecmişti göbeğimin cıkması ama şuan ikinci gebeliğim ve 14 haftalk hamileyim göbeğim cıktı belli oluyo 🙄
Nevink Cigdemanne_01 bence cok guzel buyur daha rahat bi hamilelik gecirirsnz ben 16 haftalgm var gobegim herkeste degisiyor iste🤗
ARNN Cigdemanne_01 bende cok awagida sakliyorum rahat edemiyorum birde cocuk bu haftalarda awagida oluyor diye onu sikiwtirmakdan korkuyorum ama bizimki sagolsun kendi artik baya hiss etdiriyor cok wukur
AylinKadir Cigdemanne_01 canım 21 haftalık hamileyim hala pantalonlarım aynı şekilde oluyor Giyiyorum daha vaktim var :)
ebebegm Cigdemanne_01 kilodan kiloya kişiden kişiye değişir. hafif göbekliydim 17de tam belli oluodu. bide iç karını geniş oluncada çok belli olmuyor. siz zatıfsınız ondan w19da belli olur bence
Cigdemanne_01 Beyzayldz anladım canım çatlarsak da çatlayalım bebeğimizin hatırası yapıcak bişey yok 😊
ebebegm Cigdemanne_01 hissetmeyi bırakın zaman öyle hızlı ki bi bakmışsın okula gidiyor. diyordumki ilk bebeğimde artık doğsada evde sesini duysam die. şimdi ikinci sınıfta kuzum