Ireml Cigdemanne_01 20+3 um suan baya cikti 14. Haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum ve catir çatır çatladım şimdiden 🤦♀️
rabnaz6822 Ireml kakao yağı, badem yağı,Hindistan cevizi yagı bu üçünü karıştırıp sürüyorum bazen de johnson bebek yagı sürüyorum günde 3 defa 💁🏻♀️22 haftadayım daha çatlamadım 🤷♀️
Cigdemanne_01 Gamzedngdn biraz büyüse içim rahatlıcak bebeğim daha hareket de etmediği için varlığını hissetmiyorum biraz daha büyüse yeticek aslında 😊
Ireml rabnaz6822 ya hani yapısal diyorlar ya öyle sanırım ben normalde de 1 kilo bile alsam hemen çatlardım şimdi de öyle oldu hemen çatladım 😫
rabnaz6822 Ireml bilmiyorum valla ben kullanıyorum bebek doğana kadar da kullanmaya devam edicem 💁🏻♀️
Beyzayldz Cigdemanne_01 aynı sorunu bende yaşadım canım. 6. Aya kadar neredeyse hiç yoktu 6. Ayda çok ufak 7. Aydan sonra bi çıktı. Şimdi maşallah kocaman oldu 9 aylık olduk. Herkes karnın yok diyordu. Doktora gittiğimde gebelik var mı diyordu çok canım sıkılıyordu. Ama şimdi nereye saklasam diyorum. Şöyle bişe de dediler bana. Eğer ki iç karnın büyükse bebek anne karnının içinde büyür karnı çok büyümez ve karnında çatlama olmaz. Bunu duyunca çok sevinmiştim 7. Ayıma kadar hiç çatlak yoktu 7. Aydan sonra bebekler hızlı kilo almaya başlıyorlar ve karın çok hızlı büyüyor ve çatlıyor
Mentuglale Cigdemanne_01 20. Haftadayım ve bariz belli baya büyüdü 😂 senim iç karnın geniştir kuzum o yüzden belli olmuyordur yada birden büyür 😂😘
Mervekr Cigdemanne_01 cnm en gec 6.ayında büyüdüğünü görürsün zayifsan anca o haftalarda belli ediyor kendini genelde merak etme 20. Haftanda yavaş yavas buyur artık 😊
ARNN Cigdemanne_01 saliklaa olsun inweAllAh benim 13 14den sonra tam cikdi hamile karni wiw falan diyil wimdi 18+5haftalik baya karnim var bu kiwiye gore deyiwir canim insan sabirsizlaniyor sen yinede siki pantolon giyinme karnin olmasada bebeyin var inweAllAh tez buyur 🤲🏻🥰😂