Merve9898 Cigdemanne_01 bende 17+1 cinsiyetimizi henüz öğrenmedik haftaya gidecez kontrole doktorum Bayadır izindeydi bende başka doktora gitmiştim. Sizin tahmini doğum tarihiniz belli mi
Cigdemanne_01 Medine_1992 çok az çıksa da kafi 😊 büyüyüncede zor oluyor evet ablam çok problem yaşamıştı göbüşünden
Medine_1992 Cigdemanne_01 benim 31 hafta canım ve gören doğuracam sanıyor yani 40a kadar ne hale gelir bilmiyorum geçen pijamamı giyemiyorum diye agladım 😁😁😁
Blcns 12 haftalığım Karnım büyük valla 😒 pek hoşuma gitmiyor böyle erkenden büyüdü ama, ne yapayım gece gündüz yiyorum 😃
Cigdemanne_01 Medine_1992 Allah yardımcın olsun canım pek anlayamıyorum şimdilik halinden ama ilerde anlıcağım kesin 😊
Medine_1992 Cigdemanne_01 aynen canım zaman cabuk geçiyor zaten anlardın sende ben 49 ile hamile kaldım 65 düşün artık 😁
Medine_1992 Cigdemanne_01 demedi canım zayıf hamile kaldıgım için şekerde çıkmadı zaten duruyor kilo alımı bir haftadan sonra vucud kitle indeksine göre hesaplıyor doktorlar
Cigdemanne_01 Medine_1992 kitle endeksime göre nasıl bakıyolar benimki çık tartıya diyo çıkıyorum söylüyorum tamam diyo
Milos Canım benim tam 32.haftadan sonra ufak ufak karnım çıktı 38mhaftam bitmek üzere hala da söylemesem kimse anlamıyor sıkma canını yani iç karnın geniş dmeek ki tadını cikar
Smraozn12 Cigdemanne_01 az kalmş biraz daha sabret sonra görecem ben seni ay hareket edemıyorm ay yatamıyorum ay da ay ay 😂😂
Medine_1992 Cigdemanne_01 canım boyun ve kilonun oranı öyle bir hesaplama yani kilolu hamile kalan bir kadının almadı gereken kilo ile zayof bir hamile bir değil 😘 1 kilo için kızan doktorda garip geldi kilolu musun ki bu kadar sınırlama koyuyor