Busimss Cigdemanne_01 oda normal yani ☺️ 1 kilo gayet iyi. Sen yine de Çok öyle kiloya takılma bence canım bebeklerimiz sağlıklı olsun da veririz elbette
Busimss Sukufe 😂😂 tahmin edebiliyorum göstermiyor minnoslar ya bizi diken üstünde tutuyorlar. Bide kaç tene çikolata yedim ne su içtim düşün ona rağmen yani
Kdzeregli 16 haftalıkken karnım çıktı 🙈 şu an 18 haftalığız aşırı olmasa da karnım belli hamile olduğum anlaşılıyor ❤️
Aysessss MzyynSrctn aynennnn evettt benim de, canım sadece peynir ekmek istiyor yaa ama ekmekkk çok istiyo :(
Dilaraeymen Bende 16 haftalığım belli oluyor. İkinci gebeliğim belki onun etkisi vardır. Oğlumda da erken çıkmıştı
Cigdemanne_01 Dilaraeymen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 benim ilk gebeliğin ondan fazla çıkmadı galiba
Kdzeregli Cigdemanne_01 ilerleyen zamanlarda bugünleri arayacağımızı söylüyorlar 😂 inşallah çok zorlu olmaz büyüdükçe 🙏🏻
Medine_1992 Cigdemanne_01 ah canım ilk başlarda öyle oluyor ama sonradan büyüyünce öyle agırlık oluyor ki çorabımı bile giyemiyorum 🤷♀️ saglıklı olsunda en güzeli minik göbek
Cigdemanne_01 Medine_1992 çok az çıksa da kafi 😊 büyüyüncede zor oluyor evet ablam çok problem yaşamıştı göbüşünden