Mrlyldrmmm Bde bende paddlers baby me ve minies arasında kalmıştim fiyat olarak hemen hemen hepsi aynı ama icerigi temiz olan minies bakalım deneyelim pisik vs olursa diğer seçeneklere bakicam
Meftunbade Gmz2020 evet e bebekte sürekli olan bi kampanya zaten tek pakette 50 tane var 2.si yüzde otuz indirimli olunca iki paket 38 liraya geliyor bence bi deneyin
Nesliikiz Akduygu ilk oğlumda prima premium ile başlamıştım hep prima ile devam ettim ikinci oğlumda molfix ile başladım ama asla prima gibi değil çok sık bez değişmek gerekiyor çişi çıkmasın diye şimdi ona da prima kullanıyorum😄
Nurdlmc Akduygu sleepy kullanıyorum çokta memnunum ıslak mendilimizde o içeriği saf su bambu. Doğal olduğu için pişikte yapmadı bu zamana kadar
Fatmaerturrk Instagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var tum bebek malzemelerini inceliyor ordan bakarak her urune karar verebilirsiniz arkadaşlar
Meftunbade Gmz2020 genelde memnunlarmis ama bilemeyiz tabi bebekten bebege değişebilir benjmkinde pişik yapar sizinkinde yapmaz denemek lazım o yüzden 😊sonuçta prima bile pişik yapıyor bazı bebeklerde
fatma1993 Esraaydn21 evet halsizlik var .sukur buyuk sikayetlerim yok sadece bacak aralarim cok aciyor oturup kalkarken
Esraaydn21 fatma1993 hergun yürümeye calıs temız hava okdar iyi gelıyorkı :( kac kılo aldın sen toplam
fatma1993 Esraaydn21 ben 11 kilo aldim ama zaten kiloluydum agirlastim evet iyi geliyor yurumek asiri enfwksiyondanndolayi igne vurulmaya gidiyorim yuruyerek hava cok iyi geliyor yurumekte.sende nasil durumlar benm bu enfeksiyn korkutyr
Esraaydn21 fatma1993 enfeksıyon ıcın bol bol su ya bende su ıcemıorm malesef.. ben hıc kılo almadım daha ıc karnım genıs sanırım bebegım en son 560 gramdı senınkı kac gram😊