Bende ilk gebeliğimde (düşükle sonuçlanan) medicana fenerbahçe hastanesine giden bir gebe olarak bir pazar günü kanama ve parça düşürme ile uyandım. Kendi hastanemde MALESEF pazar günü kadın doğum doktoru olmadığı için eşim ve kayınvalidem Haydarpaşa Numune Hastanesine götürdüler. Gittiğimde intern doktorlarla konuşurken suyum geldi. Ben karşılarında ağlarken kendileri kakır kıkır gülüyorlardı. İnsanlık dışı.... sonra yatış yapıldı leş bir oda... basiretimiz bağlandı normalde asla kabul etmeyeceğim bir şey yaptık ama o an şoktaydık. Bebeği zorunlu almaları gerekiyordu 16. Haftamdı ve suyum gelmişti fakat bebeğin kalp atışları durmadığı için alamıyorlardı da. 2 gün yattım o lanet yerde. Gelen parmakladı giden parmakladı afedersiniz. Çatala alıp 10 kişi başımda kalır kıkır inceleme yaptı. Araştırma hastanesi olduğu için son sınıf öğrencilerin elinde oyuncak olduk... Allah kimseyi düşürmesin. Bende kaçar gibi imza atıp çıkmıştım hastaneden. Devlet hastaneleri içler acısı ancak bu içerde çalışan personeller yüzünden böyle. İnsana değer yok, saygı yok, vicdan merhamet sıfır. İnsanlıktan nasibini almamış sözde eğitimli hıyarların ekmek yediği yerler haline dönüşmüş, elbette istisnalar var ama ben rastlamadım.. Durumu elvermeyenler mecbur çekiyor. İki gram laf söyleseniz hemen hakkınızda suç duyurusunda bulunuyorlar birde onuda yaşadım :) bende hikaye çoklkk. Allaha havale ediyorum böylesi insan müsveddelerini...!