Yaseminali Suheyla19A doktor herşey normal dedi hareketleri suyu felan bugün de sağlik ocağında hemşire 1 kg olması lazım dedi bana da küçük geldi
H-y-t Dilankenger inşallah 🙏 bende Ara öğün vs yapmıyorum meyve yemeğe çalışıyorum, Pekmezi bir ara düzenli içiyordum bende ama artık onu da düzenli tüketmiyorum. Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip bebeklerimizi
Suheyla19A Yaseminali neskuikli sut denedin mi gercekten cok faydasi oluyor inan bak gunde 2 3 bardak sutunle ic bursa bi arkadas demisti bende denedim faydasini gordum tabi yaninda muz ve kefirde ictim gunluk bunlari yaptim
Yaseminali Suheyla19A evet bende burda görmüştüm eşime bugün aldırdım canım nesguik deneyeyim bi ultrasona göre de küçük çıkıyor satla uyumlu değil onun için mi kilosu düşük diyorum acaba
Yaseminali Suheyla19A evet bende burda görmüştüm eşime bugün aldırdım canım nesguik deneyeyim bi ultrasona göre de küçük çıkıyor satla uyumlu değil onun için mi kilosu düşük diyorum acaba
Suheyla19A Yaseminali ayneb canim ondandir tabiki bencede dene 2 hafta fark ediyor sende de fark edebilir
YaseminAhmet1910 Smyye21 benimde 26 haftalikta 860 gramdi 28de gittim 1200 gram 35 cm olmustu sun 29 haftaligiz
Aysgl_trl_trn Suheyla19A benimde haftaya kontrolüm var en çok merak ettiğim şey de boy kilo. 🤭 26 haftalıkken gittiğimde 650 gr 32 cm çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Merakla bekliyorum haftaya 28 haftalık olmuş olarak gidicem. bakalım ne kadar oldu bebeğim 🥰