Limonlusu Sibel2344 son 10 🙋🏻♀️ Dün akşam bel ve kasıklarıma ağrı girdi gece acile gittik açılma falan yok nst sancı var 2 saat sonra tekrar gel bakalım dedi gitmedim çünkü eve geldiğimde ağrım sızım kalmamıştı heyecanlandırdı ama gelmeye hiç niyeti yok 😔🙄
KbrCry Son 11😥 her gun bu gece kesin sancilanirim diye yatiyorum ama sabah yine normal uyaniyorum 😒 daha dogmadan bukadar nazlilar bakalim dogunca ne olacak
Htctrkrpst1820 Enise52 bende beklemiyorum artık ilk doğumum 37+6 da olmuştu beklemediğim anda bunu beklediğim için olmuyor sanırım
Enise52 Htctrkrpst1820 yok valla öyle canım her akşam evi temizleyip yatıyorum gece dogurursam diye birgün artık salicam ogün gelesi tutar 😅
Htctrkrpst1820 Enise52 bende aynı durumdayım her gün akşam sabah evi topla temizle doğum olursa diye ama yok kesin bizim tembellik yaptığımız gün gelecekler
Aselim19 bizim de son 9 , 1 cm açıklık bebek kanala inmiş kafası yerlermiş nst de de sancılarım çıkıyor ama gelmiyor:( Doktor bugün rahim ağzını yumuşattım kontrollü olsancın olur çoğalırsa gel dedii
Enise52 Htctrkrpst1820 kesin bak eşimde aynısını diyor bugün suram ağrıyor diyip yapmican seninki gelcek diyor 😅 sizdede öyle olcak gibi aynıyız bakalım canım haber ver bari dogurursan 🙄