EbruIrmakAhmet Ykmll erkek diyince pek değişmiyo sanırım bana kız demişti 12. Haftada 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim canım
Sermec Ykmll hep diyor ki neyse ikinci de alırım artık bu kıyafetleri diyor ben de dıyorum kı ya yıne erkek olursa suratı düşüyor hemen kız bebek aşığı resmen adam 😁
Ykmll Sermec inşallah Allah kısmet eder bizimki de öyle ama napalım yani çok şükür erkek anası olacaz😂😍
Sermec Ykmll aynen oğulcuklarımız olacak Allah nasıp ederse şimdiden gelin arayasına başladım eşim diyor kı sankı sna soracak kaynana diyor bana 😁 😁
Dilarasavull44 04052016mh banada %70 erkek dedi bende korkuyorum değişir diye 13 haftalıkken gittik doktora 2 hafta sonra gel dedi tam belli olur dedi
04052016mh Dilarasavull44 vala korkunun ecele faydası yok demişler 😂 ama değişmez inşallah içini ferah tut
Ykmll Sermec ahh ahh kızım olsaydı benim de damadım hazırdı 😂😂 ne demek tabi ki soracak 9 ay taşı besle büyüt sonra sana sormasın. Ayy çok üzülürüm ben 😂
Ask_H Ykmll 11+5 de öğrendim doktor kız dedi diğer haftalarda da hep kız dedi detaylı ultrasonda bakan doktor bile kız dedi... 23+6 günlüğüm kısmetse kızımız olacak inşallah 🥰🧿👨👩👧
Bebisim12345 Ykmll valla bn hamile kalmadan once kiz diyodum hamile kaldim esim ve bir cok kisi erkek hissediyoruz diyince bende artik erkek hissediyorum😅😅😅