Srplarikan busra-mutluanne1 isimli beşli anne kalbi elimde sayfası var Instagram'da bugün kampanya başlattı salı gününe kadar bende ordan verdim siparişi bekliyorum
busra-mutluanne1 Gkhneminesn isimli beşli alayım ektrada 10lu uygun bi takım alayım diye karar verdiö canım isimliyi heryerde kullanamam diye
Mervettas busra-mutluanne1 ben ikisinden de aldım valize hazırladım.isimli 10’lu al bence 5’li de hastane çantanda olsun yedek olarak
DuhaninAnnesi zaltun merhaba ruka tasarımdan memnun kaldınız mı güvenilir mi acaba 😊 müşteri memnuniyetleri var sayfada ama yinede sormak istedim
Cansu_ertem busra-mutluanne1 1 tane 10 lu aldım isimli indirimdeydi. 2 tane 5 li aldım 5 li olanları şok ve BİM’den aldım uyguna geldi
busra-mutluanne1 Cansu_ertem bu başlığı açarken 6 aylık hamileymişim şimdi oğlum 2 ay 20 günlük eyy zaman 🥰
Palmiye Ben. Kampanyadan yaptırdım isimli %100pamuk şapkası eldiveni tulumu 50 lira babasına götürken isimli tulumu olsa yeter bence heyseyin yazılı olmasına gerek ayriyetten 2tane daha hastane çıkışım var onlar yeterli benim ben biraz gelecek odaklıyım 🥰