busra-mutluanne1 shsn aynen olmadı kendim ayrı şöyle kullanışlı bişey alırım buda hatıra anı gibi olur foto çekimine falan
shsn busra-mutluanne1 aynn canım bebişim minnoş doğdu 48cm 2850 kg üzerne inanlmaz boldu dün zpr oldu 😀1aylıpız😀
04052016mh busra-mutluanne1 ikisinden de alacaksın zaten hangisi daha uyguna gelir aklına yatarsa bence ondan almalısın 😊
Seymaert busra-mutluanne1 ben 5 li aldım ayrıyeten battaniye aldım bide yetti. Bence 10luya gerek yok. Birde tavsiyem hastane çıkışını görmeden almayın. Arkadaşım bana isimli yaptırmış çiçek sepetinden küçük geldi hiç giydiremedik ne yazıkki
busra-mutluanne1 Seymaert siteden sipariş verecektim tam sitede sivastaymış bende sivastayım gidip bakacağım çok iyi oldu bu😀👍🏻
Toprakkkk Ben beşli hastane çıkışı aldım içinde battaniye olmadığı için yanında isimli penye battaniyesi ve tulum yastık takım olarak sipariş ettim daha iyi oldu.
Toprakkkk NurseB beşli hastane çıkışı e bebekten 70 liraya aldım.üçlü tulum eldiven şapka tulum 70 battaniye 70 içi dolgulu yastık 70 Instagramda beyzaçeyiz diye bir sayfadan sipariş ettim
K1996 busra-mutluanne1 ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li aldım ne olur ne olmaz diye sezeryan olcam nasip olursa lazım olur diye düşündüm orda
Srplarikan busra-mutluanne1 bende isimli olanı 5li yaptırdım ekstra uygun bitane onlu çıkış seti aldım ayriyeten 4 tane de yedek 5li set aldım onlu isimli yaptırmaya gerek yok bence çok pahalı zaten çok giyinemeyecek onun yerine farklı takımlar alabilirsiniz
busra-mutluanne1 Srplarikan bende aynen öyle düşündüm isimli hem hatıra kalır hem foto çekimine kullanırım diğer 10luyuda geniş zamanda kullanırım dedim ve öyle yapıcam👍🏻
Srplarikan busra-mutluanne1 isimli beşli anne kalbi elimde sayfası var Instagram'da bugün kampanya başlattı salı gününe kadar bende ordan verdim siparişi bekliyorum
Kubuuu1 busra-mutluanne1 bir tane 10 lu bir tane 5 li aldım hastaneye de onları ve yedek iki badi daha koydum bebek için zaten çok küçükler daha sonra giyemez ama battaniyesiyle takım olduğu için 10 lu da güzel olur
Cigdemanne_01 busra-mutluanne1 10 lu hastane çıkışını alman gerekir mutlaka 5 tanenin içinde belirli şeyler var ben bir tane 10 lu 3 tane 5 li takımını aldım
Gkhneminesn busra-mutluanne1 10lu daha iyi canim 5li alsanda devamini mecbur aliyosun en azindan 10luda hepsi var
busra-mutluanne1 Gkhneminesn isimli beşli alayım ektrada 10lu uygun bi takım alayım diye karar verdiö canım isimliyi heryerde kullanamam diye