Gizemnaz_ Kızlar kan verdim cuma günü netten sonuca bakayım dedim ama sonuca linkten ulaşabilirsiniz diyor nasıl yapıcam bilen varmı
Pcoslubiranne Gizemnaz_ e nabizdan bakacaksiniz maalesef artik direkt oraya yonlendiriyor kendi sayfalari da.E devlet sifreniz varsa onunla giris yapabilirsiniz.Verdikleri sonuc barkodu bir işe yaramiyor artik.
Pcoslubiranne Gizemnaz_ Kan verdiginiz tarihi orada isaretleyin tum tahliller cikar.Gebelik icin tahlil vermek istiyorum dediyseniz ona bakilmistir tum degerlere bakilmaz o zaman.Cikmiyorsa muhtemelen bakilmamistir.
Gizemnaz_ anneadayi35 barkod verdi giriyorum sayfa açılıyor ismim felan çıkıyor ama sonuç için linke gitiniz diyor
anneadayi35 E nabız dan bakıyorsan eger o kagıt ile hangi sehirdeysen mesela İzmir saglık ocagı kan tahlili yazıp ordan yapacaksın
Gizemnaz_ anneadayi35 yok tıklanmıyor raporunuZu görmek içinrapor linkini kullanabilirsin yazıyor acaba daha çıkmadığı içinmi öyle yazıyor
anneadayi35 Gizemnaz_ olabilir Cuma sabah verdiyse bugun öğleden sonrayı bekle biraz bakalım benm de bugun öğleden sonra sonucum cıkıyor inşallah istediğimiz hayırlısıyla olur
ffckizannesi Gizemnaz_ link dedigi kismi kopyala yukari link bolumune yapistir bi de oyle dene bakalim
anneadayi35 Gizemnaz_ bugun 5.gün adet agrısı gibi agrı cekiyorum ben ki biraz olmıcak duaya amin demek gibi bişey ama yinede test yaptırdım. Gribi atamadım ilaç kullanmak için yaptırdım aklımda kalmasın
anneadayi35 Pcoslubiranne hadi ya uzun zamandır saglık ocagına gitmeyince değişmiş demek ki. Bende beklememek için direk özele gittim 🙈
anneadayi35 Gizemnaz_ e nabıza gireceksin canım orda e devlet ile giriş yazacaktır oraya basıp yapacaksın. E devletin sitesine girme yani
anneadayi35 Gizemnaz_ resim nasıl ekleniyor bilseydim gösterirdim ama. Nabıza girince e devlet ile giriş yap diye cıkacak
Gizemnaz_ anneadayi35 ya geçmişe bakıyorum da daha önce kan sonucum 3.80 çıkmış bu yükselebilirmiydi acba
anneadayi35 Gizemnaz_ yükselmiş olsa Şu anki testte cok yüksek cıkması gerekiyor. Bi de 3.80 den sonra adet olduysan degildir. Genel de 2 3 arası cıkıyor herkesede. 5 ve üstünde olması gerekiyor hamile demek için