Bus_ak18 seni şuan anlayanlardan biri de benim. Emin ol benim çevremde de kafana takma çocuk için ilişki yaşama dediklerinde inandırıcı gelmiyordu. Herşeyi bende harfi harfine yapıyordum. Sağlık problemimiz de yoktu ama nedense olmuyordu. Her adette hayal kırıklığı iyice kafaya takma bunalma ağlamalar başladı bende. Psikolojim iyice bozuldu çünkü. Sonra çalışmaya başladım. İşimde ağırdı biraz. O aralar ilişkimiz oluyor ama keyfi çünkü çalışmam bitsin sonrasında düşünüyorduk bebeği. Temmuz başında iş yerinde Bi sorun oluştu arkadaşlarla işi bıraktık. O günde adet olmam lazım. Hepte düzensizdir. Hatta Bi sefer 8 gün gecikti aha dedim bu sefer kesin hamileyim. Ama tutmadı. Adetim düzensiz biliyorum 3 gün geçti. Cuma günüydü hiç unutmuyorum. O gün memlekete gidicez haftasonu ramazan bayramı. Eşime test al gel ama umutlanma dedim. Karın ağrım şişlik adet belirtisi hepsi vardı çünkü. Geldi eşim umutsuzca yaptım testi. 2 dk geçmedi gözlerim büyüdü inanamadım Bi 5 dk oturdum tuvalette. Çünkü çalıştığım iş ağırdı bebek için ilişki yaşamıyoduk ve bebeğim tutunmuştu. 8 ay sonra aldık bizde bu müjdeli haberi. 8 ay denemiştik olsun diye. Doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi. O ağır işte bebeğim tutunmuştu çok şükür. Şimdi 28 haftalığız kızımla 🥰 emin ol kendim test ettim işte tam kafandan çıkardığın an oluyor inan buna. Rabbim Bi zamanına koymuştur. Dediğim gibi bebek için değil kendiniz için yaşayın bişeyleri. Herşey kafada bitiyor. 🤗 Rabbim sana da hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı Bi evlat versin 🤲