Nurcannnur Nur5441 hadi hayirlisi bakalim bende carsamba gunu gidecem Rabbim sagsaglim bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah
Nur5441 azra34 tesekkur ederim canm cok sagol bikac gun daha bekleyelim bakalim kucuk beyimiz napicak 🤩
Prensesim2018 Nur5441 ınslalah cnmm ben p kadar sporda yapıyordum yurutprdum hersey ama malesef acılmadı
Nur5441 Prensesim2018 kahverengi lekelenmem oldu bide adet sancim gbi oldu simdi kivrandryor sabah nst de bisi cikmadi ama :$
Nur5441 Nurcannnur inşallah sancilanmaya basladim korku ve halszlik basladi yuruyunce geciyor ama 1 saatte bir falan sancim var bide kahverengi lekelenmem var biraz
Deniz_Efe Kızlar bende 37 haftadayım şuan arada belimden kasıklarıma vuran sancı var bide afedersiniz ishalim onun yaptığı ayrı bir sancı var doğum belirtisi mi
Nur5441 Asellinannesi evet normal oldu cok sukur 😍 Allahima bin sukur rabbim siradakilere guc versin . Dogum hikayeni paylascan mi
Asellinannesi Nur5441 aminnn amınnn rabbım kımseyı oralarda bkletmesınnn kndım ve kızımm toparlnlım sakın bı kafayla paylaşcm inşllhhh
Asellinannesi Nur5441 yaa bnımkıde gündüz 3 bucukta dogdu teyzesı bızde bugun oglen cıkıs yaptıkk bol bol emzrmrye clısıyorum ama uyyuyo sreklı
Nur5441 Asellinannesi masallahh yaa ne guzel melegim smd yanimda dsha ne isterimm cok sukur rabbime 🤗