Fikret_kayra p_A 37 hftadan selamlar 😂😂ikinci kez oğlan anası oluyorum kızı tutturamadik gitti hayırlısı 😂😂
EbruIrmakAhmet p_A ya o kadar kararsızım ki Eşim hep Muhammed isterdi erkek olursa ben Ali Muhammed Ali koyalım diyoruz sonra ağır bi isim mi acaba diyorum koymakta istiyorum acabalarımda var kafamda deli sorular yani 😬🥴
p_A 1004nese sen bizden biraz daha tecrubeli oldun nasilsin ağırlik var mi benim simdiden oldu sanki ya 😁
Zynpml EbruIrmakAhmet benim ilk oglumun adi Muhammed Ali ve masallah kisilik Karakter olarak cok memnunum elhamdulillah. Derslerinde basarili...Tavsiye ederim yani ☺️
p_A EbruIrmakAhmet yoo hiçte ağir deil valla onun gibi guzel bi isim mi var ya benim en yakin cevrelerim muhammed var eyer olmasaydi direk muhammed ali koyardim bence hic kafana bisey takilmasin cok guzel bi isim
Sznarslan EbruIrmakAhmet benim de büyük oğlumun adı Muhammed Talha,şuan 33+4 teyim kısmetse ona da Ali Duha ismini koyacağız.
Yenianneadayi2208 EbruIrmakAhmet ayy ne güzel bende muhammed ismini çok severim ama ki o ismi taşıyan çocuğa ses yükseltmek küfretmek vs gibi şeyler sıkıntılı olabiliyormuş.İnternetten diyanet sayfasından falan bakmıştım baya bir.Şimdi Yusuf koyucaz Allah nasip ederse.Yanına ikinci bir isim daha istiyorum ben Yusuf Alp ... Yusuf Efe gibi.. Allah herkesin yavrusunu sağ sağlim kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin 🙏
p_A Zynpml maşallah rabbim devamini da getirsin inşallah butun cocuklarimiz salih bi evlat olsunlar insallah cnm
EbruIrmakAhmet Zynpml gerçekten mi Allah bağışlasın çok mutlu oldum 😊 peki nasıl sesleniyosunuz iki adıylada mı
p_A Valla kizlar bizde cok kararsiz kldik ya bi akil verin bazen yiğit bazen yunus emre bazen de ömer asaf eşim yiğitten yana bnde istiyodum ama herkes dedi ki yiğit yaramaz olur haylaz olur bilmem ne olur 😏
1004nese p_A 1 hafdadir var canım ama öyle çok çok değil 😁 yinede güzel ayakta kalmadigim sürece sıkıntı yok ☺️😂
seherakds Bende 20+4 hafta oldum isimde çok kararsıziz ön isim Muhammet istiyorum ama taşıyamiyo diyolar falan yada kimliğe yazdirmayip kulağına okutun diyenler oldu nasıl olur böyle acaba
tubaykan Fikret_kayra bende 37 haftalık 2.ci oğlan anası allahım hayırlısı neyse onu versin inş 😇😇🙏🙏😍😍