Ceydasinanservan ebusss07 hangi il ve hastanede yaptınız. İnsanın ihtiyacı oluyor olumlu şeyler duymaya herkes arıyor daha dogmadımı stres oluyorum
ebusss07 Ceydasinanservan Akdeniz Üniversitesi tıp fakültesi canım. Evet bu insanların daha doğurmadınn mı diye arayıp durması insanı daha çok strese sokuyor 😟 ama takmamak gerekiyormuş onu anladım 🙁
3melekannesi__ Ceydasinanservan nomal denicekler olmasa sezaryen istanbul küçükçekmece rumeli hastanesi
Ceydasinanservan BGLM valla bende aynı yürüyüşte yapıorum ama yok. Bide annemlerdeyim 15 gündür artık yoruluyor insan
BGLM Ceydasinanservan hergun evi gırgır yapıyorum çömelerek ev siliyorum yürüyüş ilişki herşey yapıyorum ama yok anam gelmicek 40 haftayı bitiricez heral🤷♀️🤦♀️
Ceydasinanservan Cigdemm44 herseyin hayırlısı belirsizlik kötü Allahtan hayırlısı sen en azından netleştirmissin kuzu
123- 3melekannesi__ Rumeli de suni ile denediler bana 5 cm acilmam oldu 5 6 saatte daha açılmaz felan dediler sezeryana aldılar dikkat edin para için sezeryana yoğunlaşmasnlar benimki öyle oldu sanırım ilk tecrübesizlgmdi anlamamıştm
zhl12344 Ceydasinanservan bende bir saat sonra 39+5 oluyorum resmen belirtisiz günler geçiyor gelmeyecek sanırım 😒 Perşembe günü doktor fitil ile Doğumu başlayacağını söyledi
Ceydasinanservan cansuaydin bende tık yok nişan falan anlayamadım yani hafif sümüksü bi akıntı oldu ama çok az oda nişan degildir heralde
cansuaydin Ceydasinanservan işte bizim var ama onun haricinde bi sey yok.. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz🤷♀️🤷♀️
Ceydasinanservan Aysekamill hayırlısı olsun allahdan peki özel degilse neden sezeryan kuzum. Normalide sezeryanıda aynı önemli olan saglıklı olması
Aysekamill Ceydasinanservan aynen canım hayırlısıyla hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız imşallah. Dönmedi ve tüp bebek olduğu için zaten sezeryab yapardım dedi doktorum
Ceydasinanservan Derya21d benimde aynısını dedi bende normal dogum bekliorum ama belirti yok. Hangi koşulda sezeryan olurum bilmiom
Ceylane Ceydasinanservan 39 haftaya girecem ne sanci ne baska bisey var ocak bebekleri inatçı olacak sanırım 🙄
Dbg Ayse08emre kaçıncı haftada suniyle yaptınz ben 40oldum tam bugun napcagımı bilemiyorum salı gidicem doktora yarın yokmuş 😢 nasıl bi süreç işledi suniyle hiç açılma varmıydı
Ocakannesi53 Ceydasinanservan amin amin inşaallah kuzum tek avazda kurtaralım hepimiz sezaryen olmadan