Yeliz123 Kdrfts kac kilo ile hamile kaldiniz bende sizden bi hafta gerideyim ve 14 kilo aldim.. ve bu kilo konusunda cok tedirginim seker yuklemesi yaptirdiniz mi herhangi bi sorun cikti mi ?
Kdrfts Yeliz123 canim 80le hamile kaldim 100 oldum zaten iri bi yapim vardi iyice irilestim. Seker yuklemesi yaptirdim sukur bi sorun cikmadi aclik 80 glikoz 118 2. Glikoz 83 cikti
Yeliz123 Kdrfts bende 57 ile hamile kaldim suan 71 kiloyum.. haftaya eğer doktorum risk gorurse seker yuklemesi yaptircam bende ama kilonun sekerle cokta baglantisi yok o zaman bu kadar kilo almam acaba seker.mi var die endiselendirmisti beni
Cemoss CansuBiricik canmm bn 18. Haftamdan gun almaya basladm henuz 4 kilo almsm 😊 insAllah boyle devam eder😊😊
Kdrfts Yeliz123 tsh hormonuyla alakali olabiliyor canim fakat ben bu kadar cok kilo almami ne sekere nede troide borclu degilim cok yedim ben 😊 doktorun seni yonlendirir ama seker yuklemesini yaptirmani tavsiye ederim
Cemoss CansuBiricik olablr canm kisiden kisiye degisiyo benim bi arkadasm benden 2 hafta onde 10 kilo aldi mesela😊
Handecetin CansuBiricik 8 haftalık ve 1 kilo aldım o da 5 tane ilaçtan dolayı sürekli uyku hali ve düşük riski full yatıyorum 😁 Bebeğimiz sağlıklı olsunda kiloyu veririz annişler 🤣
Meralecrin Edos bende hamilelikten önce 13 kilo vermiştim ama şimdi 9.3 ün 3 kilo aldım 72 idim 59 düştüm hamile kaldım şimdi ise 62
Edos Meralecrin bende 100 kiloydum🙈 86ya dustum hem evlilik hem hamilelik karisti 7. Ayin icindeyim 96 kilo oldum😢 saglikli gelsinde minigim tekrar veririm💗🙏
Rabia88 CansuBiricik 38+3 haftalık olduk toplamda 8.5-9 kg arası gidip geliyorum son haftalar çok alınır dediler ama resmen sabit kaldım bebeğin gelişimi şükür iyi en son 3 un üstündeydi devlet hastanesine gidiyorum kg da yanılma payı oluyormuş o yüzden net bı kg söyleyemiyor Dr
DidemYldrm CansuBiricik 20 hafta da 170 boy 58 kg ile hamile kaldım 1,5 kg aldım onu da bu hafta aldım göbeğim yok ama
Ssss Aysegl 11 haftalikken olana benzediyini soylemisdi. 14 haftalinda kesinlesmis olarak olan demisdi
Sevde123 19+5 bebeğin kilosu 350 gram bende 62 ile hamile kaldım şuan 64 üm inşallah ben almam hiç bebek alır gerekli kilosunu 🙈