Cemoss CansuBiricik canmm bn 18. Haftamdan gun almaya basladm henuz 4 kilo almsm 😊 insAllah boyle devam eder😊😊
Handecetin CansuBiricik 8 haftalık ve 1 kilo aldım o da 5 tane ilaçtan dolayı sürekli uyku hali ve düşük riski full yatıyorum 😁 Bebeğimiz sağlıklı olsunda kiloyu veririz annişler 🤣
Yeliz123 Kdrfts kac kilo ile hamile kaldiniz bende sizden bi hafta gerideyim ve 14 kilo aldim.. ve bu kilo konusunda cok tedirginim seker yuklemesi yaptirdiniz mi herhangi bi sorun cikti mi ?
Kdrfts CansuBiricik ilk haftalarda cok dikkat et canim ben tepsi tepsi tatli yedim cok aldim ve daha 2 bucuk ay var
FatosSrmeliolu Kdrfts yok bulantım ilk aylarda vardı sora geçti ama ben beyaz ekmek hiç yemiyorum sadece yemek ve meyve elma çok yiyorum herhangi bi çabam olmadı zayıf kalmak içn ama almadım çok şükür ve bebeğim bi hafta önde suanda gelişim olarak ☺😃
Dimplesgirll 25+3 6 kilo aldım bundan sonra spora başlıycam hergün 10 bin adım atmayı düşünüyorum en azından yediğimi yakarım
Gulhilal Haftam bitmek uzere 10kilo aldim 58le basladim 68im.gebelik sekeri cikinca diyet yaptim 26.haftadan itibaren
Burcu16 Gulhilal ya cok iyi aferin sana bende 58 le hamile kaldım 6. Haftam 1 buçuk kilo aldım hep 10 kiloyla kapanış yapmak istiyorum ama imkansız
Meralecrin Edos bende hamilelikten önce 13 kilo vermiştim ama şimdi 9.3 ün 3 kilo aldım 72 idim 59 düştüm hamile kaldım şimdi ise 62