Tugbaeryurek Şuan tam 20 haftalığım cinsiyet erkek biraz daha geç gelir diyorlar ama ya Mayıs sonu yada Haziran başı gelir inşallah
Ezgi05 Bulutemine kendimi mayıs anneliğine çok kaptırdım Nisan anneleri diye post görünce üzerime bile alınmıyorum 😄😄
Hatice_01 Ezgi05 sizde kanama falan varmı. Çok şükür bende hiç olmadı. Sadece ultrasyonda görünce söyledi. Inşallah da yukarı çıkarlar ya. 30 haftaya kdr cikiyormus
Ezgi05 Hatice_01 bende de hiç kanama olmadı ama ben farkında olmadan eş aşağıdayken yapılmaması gereken çoğu şeyi yapmamışım zaten ondan kaynaklı herhalde
Ask_H KAylaaa maşallah canım 22+4 de 580 dedi hiç gelişimi önde demedi gayet iyi dedi de merak ettm canım bende... Sağlıkla gelsinler inşallah 🧿👼🏻
Ezgi05 HTK sezaryene karar verilmedi daha şuan bebeğim eşi yani plesantam yukarı çıkamamış rahim ağzının direk orada bebekten önce plesantayı doğurmam mümkün olmadığına göre yukarı çıkmazsa ilerleyen haftalarda kesinlikle sezaryen olacam
Bebisim27 Sueda29 ben 24 haftalık hamileyim Nisan sonu Mayıs başı oluyo galiba ilk hamileligim öyle oluyo demi kizlar 🤔💙❤️