P_6 Benim 20+3 ama ultrasona göre 21. Hafta.. doğum zamanını konuşmadık hiç uygulamadan 28 mayıs gözüküyor. Ben de doğum şekline şimdiden nasıl karar verildiğini merak ediyorum. Biz hiç konuşmadık
Ask_H Gunay_18 canım neden zararlı şeyler içiyorsn. portakal ye muzlu ballı süt iç pekmez ye 20 haftada 360 dı 22 haftada 580 oldu ve günde bir yumurta mutlaka yedim cerez ye bol bol neskuik boşver sen içme içinde dünyanın şekeri var zararlı bebeğe sana
Gunay_18 Ask_H ama nesguikli sütü doktorlar zayıf çocuklar için için diyor içinde vitamin çinko fosfor falan birsürü şey var bilemedim bal pekmez hariç herşey yiyorum
KAylaaa Ask_H 22+3 de detaylıya girdiğimde 560 gram dedi. Gelişimi 1 hafta kadar ileride dedi doktor.
Hatice_ceylan Ezgi05 canım aynı 23 haftalıgız ama doktorum bana tam tarıh verdı 22 nısanda dogumum olcak ♥️
Ask_H Hatice_ceylan erken demiş sezeryan için mi o tarihi verdi size bende 23+5 sat a göre 5 mayıs dedi doğuma
Hatice_ceylan Ask_H yok bormal dogum bıde evde dogum yanı benımkı sezaryan son gune kadar bı sıkıntı olmassa asla yapmıyorlar
Bengila Mom46 Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla 😍 biz göremedik daha inşallah 1 hafta sonra öğreniriz 😂
mavera Sueda29 24+6 olduk elhamdülillah,😍💟 tahmini 4 mayıs dendi bakalım sağlıkla hayırla kavuşalım bebeklerimize inşallah 😍
Keremeral Ask_H hiç bilmiyorum tatlım ama gittiğimde detaylıya 20+0 dı 20+5 gözüktüğünü 5 gün önden gittiğini söyledi
p_A Sueda29 25 mayıs bayramdan bir gun sonra allah izin ederse suan 21 haftalik hamileyim heralde 3 gun fln erken alabilirmi oyle bi ihtimal var mı kizlar
Ask_H KAylaaa maşallah canım 22+4 de 580 dedi hiç gelişimi önde demedi gayet iyi dedi de merak ettm canım bende... Sağlıkla gelsinler inşallah 🧿👼🏻