Bus_ak18 canım sana bi tavsiyede bulunmak istiyorum uyarsın uymazsın sana kalmış ben 6 sene uğraştım hamile kalmak için gitmediğim doktor kalmadı iki kere laparoskopi ameliyatı oldum rahim filmi çektirdim onların dışında bide koca karı ilaçları bitkisel kürler artık stresten kafama takmaktan 10 önceden adet oluyordum 4. Senede doktorlar senin çocuğun olmaz normal yolla biraz zor diyip tüp bebeğe ikna etmeye çalışıyorlardı ama ben istemedim rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği hayırlısı budur diyodum en son geçen sene sömestr tatilinde antalya ya anneme gittim ve orda en iyi prof doktorlardan birine gittim acaba o ne der diye ve o bana dediki senin hamile kalman imkansız tüp bebek bile olamaz dedi boşuna uğraşma dedi ve ben orda tamam dedim artık hane olmuyorsa hayırlı olan budur ve o gün aklimdan attım artık dedim ki nasıl olsa olmuyor niye bekleyeyim ki her ay adet günümü geldim o sıralar başka şeyler de yaşadım sorunlar falan vardı artık tamamen unuttum çocuk olayını neyse araya ramazan girdi hiç aklıma dahi gelmiyo artık stres yok tamamen unuttuğum için adet tarihimi bile kaydetmiyorum sonra nemi oldu tam 6. Yılı bitirdiğim ay mucize birşekilde hamile olduğumu öğrendim düşün tüp bebek bile olmaz demişti doktor ve rsbbim oyle bi anda gonderdiki mucizemi tam istedigim tarihte istedigim zamanda su an 32+5 günlük hamileyim yane demem o ki stres engel her zaman eger sende ve esinde sorun yoksa at aklından tevekkül et dua sabır hic beklemedigin bi anda mucizen gelecek dualarım seninle inşallah