Hilal_celik54 canım ben rutin kontrollerimi yaptırdım smear falanda verdim ama rahim filmi yaptırmadım onada cesaretim yok eşimde hiç doktora gitmedi. Daha önce gebe kalablyosun bende de sorun yok ozaman die düşünüyo sanırım ama dediğin gibi gebe okuluna yönlendirdi doktorum pskolojk muayene için. Ordaki doktor o kadar iyiydi ki annem yaşındaydı benmle knstu. Bence senin en büyük sorunun stres dedi. Ailevi sorun varmı dedi bende biraz anlatmıştım. Bana kafandan at kendnede dikkat et koru yemene içmene dedi tabi kendme güvenim geldi. Ama o günden sonra hastanye gitmedim hep olacak gözüyle baktım. Ama ben ortalarda yumurtluyorm ssanıyodum eşimle cinselliğe düşkün değiliz öyle gün aşırı yapabilen biri değiliz ovulasyon kullandım bu yüzden 21. Gün yumurtladım. 4 5 gün brlikte olduk. Bende ne bileyim daha önce yumurtlama da yapmadım demekki bu ay olacak die kendimi hemen olacak die kandırmısım demekki 😭 Rabbimin bi bildiği hep var. Herkssin bi imtihanı var kimi bilemez kimi bulamaz hesabı. Dilediğine veriyo dilediğine vermiyo kurban oldugum. Hayırlısı olsun