Deletedmom317 Anrebasum geçen hafta baktırdım cnm bu haftalarda bebek çok çekiyormş kanım çok düşük çıktı. Tedaviye başladı dr
A-d-f Deletedmom317 günde bir yumurta bir bardak süt ve bir kase yoğurt düzenli yersen kramp geçiyor bende de çok oluyordu ama şuan 31 haftalığım bir ayı geçti hiç olmadı çok şükür
Ynmb Deletedmom317 İnternete bacağa kramp girmesi feridun kunak yazın videosunu izleyin orda ne yapmanız gerektiğini anlatıyor inanın çok işe yarıyor geçmiş olsun
zelis63 Deletedmom317 merhaba canm bendede bazen tutuyor hemen geçirecek bir yöntem biliyorum eger ayaklarına giriyosa kramp hemen ayağa kalk ayagının üzerine bas hemen gidiyor bendede tutuyor direk kalkıp ayagımın üzerine basıyorm geciyor
Guldenece_2525 Deletedmom317 canım benim o kramplar magnezyum eksikliğinden oluyor bendede vardı kullanınca geçti..doktoruna anlat şikayetini
Seluna Bende hamileliğimin ilk krampını bu sabah yaşadım. Resmen o acıyla uyandım ve dakikalarca acı çektim geçmedi bir türlü. En az 5-6 dakika sürdü, ağlayacaktım neredeyse :( umarım sürekli olmaz. Ne yapacağımı şaşırdım çünkü.
Turkolog Deletedmom317 36yım bacak ağrısı sebebiyle uyuyamıyorum kalkıp geziyorum otururdum ama yatamıyorum gece kaç kere kalkıyorum bunun için. calcium magnezyum kullanımı bu krampları biraz azaltıyor.