Yenianne65 Deletedmom317 kalsiyum eksikliğinden oluyor kalsiyumu yüksek besinler tüketin ve Ya doktorunuz size takviye ilaç yazsın
Ynmb Deletedmom317 merhaba ben 37 haftalık hamileyim iki kere kramp girdi ikinci krampa bu sabah yakalandım size bir tavsiyem olacak bu sayede çabuk geçiyor kramp giren bacağınızın ayağını gerin kendinize doğru kramp hemen geçiyor ayağınızı ileri doğru değilde geriye doğru gereceksiniz bacaklarınızı bükerek uyuyun sabah uyanırken yada uyanacağınıza yakın kramp girer genelde tam uyanacakken bacağınızı uzattığınızda oluyor
Mom2892 Deletedmom317 ah bu sabah yakaladı beni da ayağım kopacak sanıyorum dakikalar geçmiyor sanki.. bi çözüm buluruz inşallah ilaç bile %100 çözmüyor diyorlar hareketimize uyuma pozisyonuna da bağlı sanıyorum. uyanırken gerilip ister istemez esnerken oluyor bana
arslanmerve57 Deletedmom317 ben kullanıyorum ilaç ama yine oluyor 3 kere oldu şimdiye kadar 26+6 dayım
Fnddgll Deletedmom317 benim kramplarım erken başladı magnezyumu uzun süredir kullanıyorum krampları azaltıyor sadece tamamen geçirmiyor bu arada bizde 20 haftalığız
rabnaz6822 Deletedmom317 magnezyum badem,fındık,tam tahıllı ekmek,ıspanak,yeşil yapraklı sebzeler ve avokado da çok var . Ben bunları hergün yiyorum ve yanında 3 litre su içiyorum 22 haftadayım hiç belim ağrımadı ve kramp olmadı🤷♀️
Anrebasum Deletedmom317 Bacağınızı uyukuyla uyaniklik arasi kastiginizda mi oluyor, yoksa durduk yere mi😑
Anrebasum Deletedmom317 Allah Allah magnezyum., kalsiyum eksikligi olabilir. Benim gece kastigimda tutuluyor. Bir kan degerlerinize baktirin muhakkak 🌸
A-d-f Deletedmom317 günde bir yumurta bir bardak süt ve bir kase yoğurt düzenli yersen kramp geçiyor bende de çok oluyordu ama şuan 31 haftalığım bir ayı geçti hiç olmadı çok şükür
Ynmb Deletedmom317 İnternete bacağa kramp girmesi feridun kunak yazın videosunu izleyin orda ne yapmanız gerektiğini anlatıyor inanın çok işe yarıyor geçmiş olsun
Deletedmom317 Anrebasum geçen hafta baktırdım cnm bu haftalarda bebek çok çekiyormş kanım çok düşük çıktı. Tedaviye başladı dr