Saadetozd ipekveannesi ay gözünüz aydın çok sevindim kolay atlatmanıza:) yazılanları okudum kasıktan gelmiş size bugün benimde aynı şekilde kasıktan ağırlarım var ve 39 olduk inşallah sizinki gibi kolay doğum nasip olur bana ve bekleyen herkese
ipekveannesi Blackcloud yok canım😅 evet araştırma hastanesinde çok şükür kokrtum ama pişman olmadım 😍
Ftma_izmr ipekveannesi ya ben sizi şimdi hatırladım, siz menemen sada da yapmayı düşünüyordunuz niçin devlette yaptınız merak ettim hem araştırma uzak gelmedi mi size
ipekveannesi Blackcloud yok canım uyuşturuyor iğne yapıyor dayanamazsın ki o acıya benim iğneye rağmen hissettim biraz birde uyuşturmasa düşünemiyorum 🙄
ipekveannesi Blackcloud ben İzmir Çiğli bölge eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım yeni bir hastane zaten çok memnun kaldım
ipekveannesi Ftma_izmr orası hep sezaryen yanlısı birde benim doktorum ordan ayrılınca kendi klinigini açtı Nurdan hanım o yüzden bende bıraktım orayı araştırma hastanesinde yaptım iyikide yapmışım çok memnun kaldım
Bulutcuk ipekveannesi Allah analı babalı büyütsün canım benim sorum Bebiş kaç kilo doğdu 🙈 bide önceden Çiğli araştırmaya kontrol oldun mu ben sada ya gidiyorum da herhangi bir şey olursa oraya gitmeyi düşünüyorum da
Ftma_izmr ipekveannesi öyleymiş ya hep öyle duyuyorum sadayı,bende Nurdan hanıma takipliydim mavişehirde açtı klınığı o yüzden bırakmak zorunda kaldım, Çiğli eğitim araştırma da memnun kaldınız mı ?
ipekveannesi Bulutcuk sağol canım çok teşekkür ederim kızım 2750 gram doğdu 6.aydan sonra hem Çiğli'de hem Sada'da aynı anda kontrole gittim sonra kendi doktorum ordan ayrılınca ve birazda hastane sezaryen yanlısı olunca orayı bıraktım hiçte pişman değilim 😃
ipekveannesi Blackcloud doktorumdan çok memnundum aslında ama hastaneden ayrılınca bende bıraktım o hastaneyi 😃 inşallah seninki de çok bekletmez
Gkhneminesn ipekveannesi cok hizli olmus canim senin benim gece 12 de basladi ertesi gece 12 ye kadar crktim hastaneye gittigimde 7 cm di evraklarla birlikte 25 dk icinde bebegim kucagimdaydi 😂