Ladybird06 ipekveannesi Ne kadar kısa sürmüş canım maşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzuyu🌸
Emineyavuz_53 ipekveannesi 37 yi bulup hemen çıkartmak istiyorum daraldım evde bari onla uğraşırım . İki mıncırır altını filan değişirim
ipekveannesi Blackcloud patlatırken acımıyorda suyun geldikten sonraki acı çok fena anne diye ağladım resmen ilk defa o zaman sesim çıktı 😐
ipekveannesi Emineyavuz_53 doktorum hep içerde 1 gün dışarda 1 hafta demek derdi hatta 36.haftada gelmeye kalktı benimki magnezyum falan kullandım doktorum durdurmaya çalıştı birazcık daha büyüsün 38 haftalık falan olsun sonra gelsin minnoş 😅
ipekveannesi Blackcloud ama kucağına veriyorlar ya o an nerdesin ne haldesin insan unutuyor resmen mucize gibi harika birşey 😍
Seda_123 ipekveannesi Ayy maşallah yaa darısı bana inşallah acılmanız hızlı olmuş sancı geldiğinde bişey yaptınız mı hareket filan
ipekveannesi Seda_123 sadece evin içinde 2 tur attım zaten kaynar suyla duş alıp hastaneye geldin hemen evde 2,5 saat falan bekledim
Blackcloud ipekveannesi Ondan şüphem yok zaten😊 devlette mi yaptın doğumunu? Çok soru soruyorum kusura bakma.😂
ipekveannesi Blackcloud yok canım😅 evet araştırma hastanesinde çok şükür kokrtum ama pişman olmadım 😍
Nuraslanklc 😂ne şanslı ne ballı insansın yaaa nasıl özeniyorum şimdi sanaa dua et bizlere çok çok inşallah bizde sen gibi atlatırız🙈🙈