Gigy Yumurtlamadan 15 ya da 16 . Gün çıkmıştı benim de uncomed testin markası diğer hamileliğimde de hemen göstermişti, diğer testeleri sevemedim ben nedense yanıltıyor
Ecmelbeyza Gigy ooo yumurtlamadan 15 -16 gün sonra anca çıktıysa adetinizi geçmiştir. Yani 12 gün döllenme olur efsane o zaman . Çünkü o zamana testinizin çıkmasıngerekti dimi benim de çıkmadı dün 😑
Ecmelbeyza Gigy yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz geç döllenme miydi sizin. Ben geç döllenme değilim heralde dimi 30 Aralık çatladı ve adetin 2. Günü bugün olmadı daha . Testler full negatif
Gigy Ecmelbeyza bizim planlı ve isteyerek oldu dediğim gibi canım adetim geçti testte yansımadı ,evet biliyordum yumurtlama günümü geç döllenme durumlarını ben de sonradan öğrendim aslında
Mathteacher Ecmelbeyza benim akşam üzeri bel ağrım başladı gittikçe şiddetleniyor acaba bu neyin belirtisi ya ?sende var mı bişeyler canım ?
Ecmelbeyza Mathteacher ben de şuan bel ağrısı var kasığa bi girdi çıktı. Ve saat 17:00 gibi kahve çok çok açık yapışkan akıntı oldu daha da bişey göremedim ve yarın 3.gün gecikme olacak
Ecmelbeyza Dün işte idrar çıkmadı 😔yani ben geç döllenme deseniz değil gibiyim normal döllenmeyse en azından silik çıkardı ya da stresten gecikiyor
Gigy Ecmelbeyza şuan 7.haftaya ayak bastık 💜evet keseyi de geç gördü doktor, geç döllenmeden dolayı ,ben bu gebeliğimde iki çizgiyi net göremedim hiç idrar testin de 🙈ilk gebeliğim de anında 2 side belirmişti
TAkilicci Ecmelbeyza adetin bir ki gün gecikmesi ile idrar testinde çıkmaz mümkün değil kanda çıkar ama çok net
Ecmelbeyza Mathteacher benim Ekim ayı biraz bilinçsizce geçti Kasım Aralık toplam 3 ay. 😕ya öyle kolay olmuyormuş hemen kalırım sanıyordum bugün çok üzgünüm gerçekten
Ecmelbeyza Mathteacher hayal kırıklığı yaşamak çok kötü. Hala araştırıyorum önümüzdeki ay için ne yapsam ne etsem diye umut dünyası
Ecmelbeyza Mathteacher Siz de psikolojik olarak etkilenmissinizdir Allah bir daha göstermesin en azından gebe kalabiliyorsunuz hem bunu öğrenmiş oldunuz hem de düşük olan bebekler sağlıksız olabileceği için eahim onu vücuttan uzaklaştırırmış. Yani yumurta kötü spermi kabul etmiyor ya rahim de sağlıksız bir gidişatı kabul etmiyormuş ben bunu öğrenince bakış açım değişmişti Allah mucize gönderiyor düzen içinde
Erkanpasam Ecmelbeyza ben bu sabah yaptim ikiside varla yok arasi ince cizgiydi sonra kayboldular bende dayanamayim gittim kan verdim 2 de sonuclari alicam