anneadayi35 Ecmelbeyza acele ediyoruz işte bende öyle yaptım. Bizim cocugumuz olmuyor normalde 5 şubatta tüp bebek randevumuz var devlet hastanesinde. Eşimde sıkıntı var ama Allah tan ümit kesilmez belki mi dedim gecikince de
Ecmelbeyza anneadayi35 çok tez canlıyım 🥺ama geç döllenme olmadığımı düşünüyorum sizin inşallah vardır 🙏🏻
Ecmelbeyza Erkanpasam zaten dünden sonra oturup adeti bekledim çünkü o kadar ümidim kırıldı ki adetin 1 günü kesin çıkar dedim. Bide geç döllenme miyim acaba bunu bilsem daha beklerim de ben geç döllenme değil gibiyim geç yumurtlamadım ki
Erkanpasam Ecmelbeyza ben bu ay hic biseyi takip etmedim takip ettikce iliski zorunlu is gibi gelmeye basladi 16 aydir takip ediyom tik yok bu ay akisina biraktim insallah olmustur
Ozlm9792 Ecmelbeyza yumurtlama gününüzü biliyorsunuz o zmaan geç döllenme oldugunu sanmıyorum olsaydı çıkardı sizi üzmek istemem ama tıbbı açıdan bakarsak şuan gebe oldugunuzu düşünmüyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin ❤️
Ecmelbeyza anneadayi35 yumurtlamanız mı 25 26ydı? 17 gün olmuş işte esas benim kafamdaki soru bu . Eğer olmuşsa 17 güne idrarda çıkmaz mı
anneadayi35 Ecmelbeyza bana da tuhaf geliyor ama işte gec döllenme o bu şu diyorlar ablam veremiyorum Bi de 1 haftadır gribim Bi türlü gecmiyor göğüs hassasiyeti sadece 2 gün oldu gecen günlerde. HALA adet agrım devam ediyor ve gittikçe iyice ümitleniyorum pazartesi kan testi yapmayı düşünüyorum ama acelem etmiş olurum
Ecmelbeyza anneadayi35 Pazartesi kan versem o da negatif çıkar diye ben de korkuyorum çünkü idrar hep negatif çıktı benim. Okuduklarımda adet gecikmesi olup kansa negatif görüp sonra pozitif olan çok arkadaş var
anneadayi35 Ecmelbeyza aslında o da dgru ama işte biraz sabredip öyle yapmamız lazım bence ama ben sabredebilir miyim bilmiyorum biraz daha bekleyip kan testi yapmak lazım işte ben 2 gün daha bekleyip salı çarşamba yapcam inş
anneadayi35 Ecmelbeyza sürekli göz baş dönmesi oluyor en ufak bir belirtiyi hamileliğe yoruyorum inşallah bosuna ümit degildir
Ecmelbeyza anneadayi35 bende de midem dolu olduktan sonra yanma ve yutkunma hissi devamlı araba tutar ya hafif içim bulanıyor beta salgısı yokken ne bulantısıysa bu anlamadım 🤭
Suber Ecmelbeyza ben de 2 ay ovulasyon takibi yaptım. Adetleriniz düzenliyse yumurtlamadan sonra 14-16 günlerde adet olunur. Ovulasyon takibi yaptığımda hiç adet gecikmem olmadı ama bence gebelik varsa 14. Günde çıkardı mutlaka.Yumurtlama gününüz belli olduğu için bence geç döllenme ihtimali yok. Sizi üzmek istemiyorum benİ yanlış anlamayın. Ben de olmadığında çok üzülüyorum ama her şey Allahtan.
Ecmelbeyza Suber Ben de psikolojik olduğunu düşünmeye başladım çünkü geç döllenme olamaz yumurtlama taa ne zaman dün çıkardı testte silik de olsa 😔
Suber Ecmelbeyza bence de çıkardı. Stres yapmayın en azından bebek yoksa bile adetiniz daha fazla gecikmesin. Yeni ayda tekrar denersiniz.
anneadayi35 Ecmelbeyza psikolojik olması mümkün. Acaba mı diye düşünürken kendine hamililiğe hazırlıyorsun sonra etkileniyosun. Benm eşimde sperm azlığı var o yüzden aşılama bile olmuyor direk tüp bebek. Ama Allah ın takdiri belli olmaz tabi
Suber anneadayi35 bende de eşimde de hiç bir problem yok çok şükür. 5 aydır deniyoruz ve her ay bu ay kesin oldu hamileyim diyorum psikolojik olarak belirtiler yaşıyorum. Çok zor gerçekten Rabbim çok aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gigy Her teste de çıkmıyor canım ,benim de çok düzenlidir adetim şaşmaz hiç geçmişti test yapıyorum negatif sinir olmuştum,biraz bekledim poztifi çıkmıştı 6 7 gün geçtikten sonra bile silikti düşün
Ecmelbeyza Gigy yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz geç döllenme miydi sizin. Ben geç döllenme değilim heralde dimi 30 Aralık çatladı ve adetin 2. Günü bugün olmadı daha . Testler full negatif