minicikbirmucize Kızlar sizlerde benim gibi misiniz gece sürekli tuvalete kalkıyorum sonra da uykum kaçıyor su içme ihtiyacı hissediyorum her uyandığımda da 19. haftaya girdim sürekli böyleyim 🙈
Gribulut minicikbirmucize 35+5 WC ve susuzluk dönememe bir tarafın uyuşması sonra artık uyanıp oturma ve gece 2 de uyumuştum zaten 😢
Yenianneadayi2208 minicikbirmucize ayyy bende aynı dertten muzdaribim. Uykusuz kalınca bir de saçma bir baş ağrım tutuyor.Saat 8 e kdr ruh gibi dolanıyorum bir yatak bir salon.8’den sonra da bayılıyorum öğlen 11-12 ye kdr 😂
Asrinayaz minicikbirmucize bi tuhaf ya hiç uyanmazdım bugün oğlum bi hareketli uyandım dedim açlıktanmı ki bişeyler yedim saatlerdir uyumaya çalışıyorum 🤦🏼♀️
minicikbirmucize Yasemin2941 ben gece yatarken su içmesem bile gitme ihtiyacı hissediyorum kafayı yicem uykum var ama dalamıyorum 🙈
_aysenur Maalesef bizde 17 haftalığız ama aynı durumdayım lavabo için uyandım uyuyamıyorum ayrıca gece uyurkende hemen uyuyamıyorum 😏
minicikbirmucize _aysenur ben de uyuyamıyorum tlf ile uğraşıyorum uykum gelsin gözlerim yorulsun diye 🤷♀️
minicikbirmucize Dondu_fdn gece boyu bir uyanık bir uyuyorum benim oğlanda başladı kıpırdanmaya bir rivayete göre anne hangi saatlerde uyanırsa çocukda doğduğunda öyle uyanırmış 🙄 inşallah doğru değildir 🙈
Yenianneadayi2208 minicikbirmucize onu bende duydum.Benm bebiş geceleri kıpır kıpır maşallah sabah saat 5.30 diyince yine kıpırdıyor.Doğu ca uykular haram anlaşılan 😂
minicikbirmucize Yenianneadayi2208 ben salonda dolanmıyorum daha çok açılmasın diye direk yatağa geçiyorum tlf la uğraşıyorum ki gözlerim yorulsun 1 saat geçiyor böyle yatakta sonra yine wc su içmeden de duramıyrm napıcam bilemedim 🤷♀️
minicikbirmucize Yenianneadayi2208 ben ilk defa dün gece 5 gibi kıpırdadığını hissettim daha haftam erken ya acaba diyorum bağırsak mı ama yok böyle pıt pıt göz seyirmesi gibi bişe 🥰 Allahım yakın zamanda inşallah daha kuvvetli hareket ederde babası da hisseder garibim elini koyuyor tık yok 😅
cankubra Gece uykusunu unutalı çok oldu uyuyabilsem bile bir saat sonra ahlayarak uyanıyorum. Kalça ağrısı beni mahvetti magnezyumda kullanıyorum oysa ki. Nereye kadar devam edecek bilmiyorum😞 Yapılacak bir tonda iş var hareket edemiyorum ağrıdan sızıdan.
minicikbirmucize cankubra kaç haftalıksın kıyamam yaa o derece ağrı oluyor mu ben hamileliğimin başından beri bağırsaklarımda gaz var diye magnezyum alıyorum umarım ilerleyen haftalarda sıkıntı çıkmaz 🙏
minicikbirmucize Asrinayaz benimkini de ilk defa bu kadar hareketli hissettim henüz 19 haftalığım sağa dönünce bile hissedebildim 🥰 bu sabah 6 da uyuyakalmışım daha yeni uyandım
SedaSevval10 minicikbirmucize yalnız değilmişim 💃 5 te uyanıyorum bir daha uyku yok. buzdolabını boşalttım temizledim kendim duşa girdim maskelerimi yaptım. uyansalarda kahvaltı etsek diye bekliyorum ve hep açım 🤦🏼♀️
minicikbirmucize SedaSevval10 😂😂 benim midem kazınınca kayısı yiyip üzerine su içiyorum hem tuvalete daha rahat çıkıyorum hemde mide kazıntım geçiyor başucumda hep kuru kayısım 😅
Yenianneadayi2208 minicikbirmucize benimde ilk başlarda öyleydi 18. Haftamda pıt pıt göz seyirmesi gibi.Hatta eşime söylüyordum bebektir diyordu ama ben yok gazdır yok damar atıyordur diye diye 20 hafta yaptım 😂 meğer oğluşummuş bir kaş haftaya daha het hissedersin.Benim oğlum mesela günün belli saatlerinde hareket ediyor.Gün içindr hareketli olduğumdan bazen yakalayamıyorum ama akşam 7-8 arası gece yatarken 11-12 gibi sürekli kıpır kıpır ☺️ Tabi gece uykumun arasındakiler hiç saymıyorum bile.Şimdi uykusuzluk çekiyoruz muhtemelen doğunca da geceleri uyumayacak bakalım nolacak halimiz 😁 Ama harika bir duygu Allah isteyen her kadına nasip etsin
Ozlemilhan Bende aynıyım kızlar 19 haftalik hamileyim uyku yok uyanmadan uyumayı özledim çok su içiyorum bende her uyanisimda içim yaniyo hep soğuk birşeyler içmek istiyorum
cankubra minicikbirmucize 35 haftalığım başlarda hiçbir sıkıntım yoktu ne mide bulantısı ne sancı sadece arada gaz sancım oluyordu. bir kaç haftadır başladı kalça ağrım. doktor kemikler açılıyor vücudun doğuma hazırlık yapıyor dedi ama dayanılacak gibi değil ilaçta işe yaramıyor gibi tekrar gideceğim sanırım