tugbats Handemhmt benimde ilk değerim 42ydi ilk değerin bir önemi yok önemli olan 2 günde bir artmış olması o yüzden düşünüp canını sıkma ilk değer 5 ten yüksek olsun sonra 2 günde bir düzenli artsın önemli olan bu
B_o_c_e_k Handemhmt sonuca göre tabiki gebelik var. Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebiş. Ama gidişat için 2 günde bir kan testi ve belli bir haftada kese kalp atışı net olarak gebelik için bilgi vermiş olacak.
Gamzedngdn Handemhmt Bende beta hcg 53 ile öğrenmiştim kızımı 🤰🏻 Şimdi 16 haftalık olduk henüz çok küçük olduğu için göremeyebilirsin ama rabbim sağlıkla gönlüne göre versin ☺️
Handemhmt İnşallah dediğiniz gibi olur ben nedense 100ün üzerinde bekliyordum galiba kendimi buna şartladığım için şuan bu sonuç beni tatmin etmedi 🤦♀️
Gamzedngdn Handemhmt kan testini bikaç gün önce verdiysen zaten şuan 100 üzerine çıkmıştır canım hiç canını sıkma dua et hayırlısıyla ☺️
mavera Handemhmt ben de ilk öğrendiğimde beta 44tü önemli olan iki güne bir yaklaşık iki katı artması inşallah sağlıkla nasip etsin Rabbim, iki gün sonra tekrar kan ver🙏😊
Handemhmt mavera normal mi yani şuan ki artış bir akrabamız sordum sormaz olaydım çok az yükselmiş dış gebelik kesin falan dedi. Benimde böyle olmuştu dedi
Fundamm Handemhmt tovbe yarabbim yaa ne bos beles ağızlı insanlar var. Herkesin kaderi kendine gayet güzel artmış benim ilk testtim 17 idi 🙃 takılma kimseye hayırlısı neyse o olsun de içinden hep. Hakkiniz da hayırlısı insallah
Serap0733 Handemhmt ben anlamam pek ama inş vardır bebiş :) hayrlı haberleriniz olur inş bakma o akrabana sen tm mı ben kanda cıktı hala ınanamamıştım o ayrı benm 0.001ken 15gun sonra 5780lere cıkmıstı
Meriiiilii Handemhmt senin başına gelen benimde başıma gelmek zorunda değil deseydin. Valla sana bir şey anlatayım aklında olsun. Benim değerim öyle güzel yükseldi ki doktorum baktı çoğul gebelik Merve dedi bizimle birlikte sevindi çünkü ben 4 ay öncesinde 6 aylık bebegimi kaybetmiştim. Bunları konuştuktan 3 gün sonra düşük yaptım her şey güzel gittiği halde bebeğimin aşağı tutundu. Dış blgebelik olsa bir anda çok yükselirdi o arkadaş bilmiyor olayı. İçini ferah tut bende şuan tekrar ikiz hamileyim ve daha kalp atışını bile duymadım. Sana da dua ederim inşallah. Aklına kötü bir şey getirme en azından kendi kendine hamile kalıyorsun bunu da kendime hep derim doktorum bana Merve ya hamile kalamasan demişti. Bende 2 yıl sonra hamile kaldım 6 aylık kaybettim sonra hamile kaldım yine kaybettim ve yine hamile kaldım yine düşük yaptim bunlar 1 yıl içinde oldu. Şuan tekrar hamileyim Rabbim öyle büyük ki hazinesi geniş dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi annelikten mahrum etmesin ve kimse evladını kaybetmeyle sınanmasın inşallah ♥️
Duyguaydin81 Handemhmt canım bebek var ama çok küçük benimde 50 çıkmıştı ilk gebeliğimde malesef düşük yapmıştım kimyasal gebelik diye. Değerlerine sürekli baktır 2 günde bir artması lazım çünkü inşallah sorunsuz sıkıntısız büyür
Duyguaydin81 Handemhmt yani düşün şuan ikinci hamileliğim ve ilk kan değerlerim 1911 çıkmıştı 50 ile 1911 arasındada dünya fark var inşAllah sorunsuz olur şuan çok küçük çünkü ve lekelenmen falan olursa sakın ihmal etme doktora git
Alpzumra Handemhmt ben ilk kan testi yaptırdığımda 37 çıkmıştı sonuç 11 12 günlük demişlerdi 2 gün sonra gel tekrar tahlil yapıcaz eb az 2 kat artarsa normal artmazsa sıkıntı dediler yani gebelik yeniyse bu sonuç çok normal
Pnrr06 Handemhmt canım bence doktora gitme strese sokuyor yok boş gebelik olabilir yok kimyasal yok dış gebelik cumaya kadar bekle cuma kan degeri ver pazartesi öyle git çünkü doktor da hiç bir şey yapmıyor sen şu anda 1 haftalık falan hamilesin
Handemhmt Bilmiyorum ya hiç mutlu değilim resmen şuan içimi karartılar 🤦♀️ Gittiğim doktor muhteşem birisi çok iyi bir adam kan testi yaptırmaya devam edicem ama bu sefer 2 gün sonra değilde 4 gün sonra yaptırıcam ve kan testlerinide hep aynı yerlerde yaptırdım. Çok az yükselmiş diyolar. İçime öküz oturdu şuan 😢
Cemrealya_ Kızlar merhaba ben de hamileligimi yeni öğrendim ama evdeki idrar testiyle, yarın nasipse kan testi yaptıricam yarın adet günüm korkuyorum ben de çok düşük çıkarsa diye ya da evdeki test yanlışsa diye 😑😑
Handemhmt Cemrealya_ aşkım bence sende kan testi yaptır orda daha net sonuç alırsın görünüşe bakılırsa var gibi ☺️